Kutya fiatal kora ellenére nem játszik más kutyákkal? 2 és fél éves.
Szerintetek lehet ezzel mit kezdeni?...
Ez a mondat úgy hangzik, mintha ki akarnád dobni ha már nem játszik...
Nem fél. Hanem nem figyel rájuk. Nem érdeklik a kutyák.
Második, "Lehet ezzel mit kezdeni"-nem a kutyára gondoltam, hanem hogy ezzel a helyzettel lehet-e mit kezdeni. Remélem, nem direkt akarod kiforgatni a szavaimat, mert nincs kedvem veszekedni. Ellenben ha Neked igen, akkor kérlek, ne írj ide többet. Ha meg a kérdésre szeretnél reagálni most már, hogy tisztáztuk, akkor azt szívesen olvasom.
Hogy viszonyul a többi kutyához? Érdeklődik csak nem játékos, vagy alapból kikerüli vagy megmorogja őket?
Mert ha egyébként nincs konfliktusa velük, akkor lehet, hogy egyszerűen nem haverkodós típus.
Az én kutyám 2 éves és ő meg folyton játszana, de találkoztunk már nála fiatalabb kutyussal, aki meg le se bagózta, a gazdája mondta is, hogy a kutyája 1 évesen úgy döntött nem érdekli a többi kutya :D 14 éves beagle-t viszont sikerült rávennie egy kis játékra,egy 6 éves passzív pitbullt is, egy fiatal spánielt meg sehogy :D
Úgyhogy szerintem ilyen és kész. De ha gondolod vidd el valamelyik kutyasuli szocializációs órájára, hátha csak egy pozitív élmény hiányzik neki! :) (Kutyafuttatót azért nem mondom mert ott sok a rendetlen kutya, fegyelmezni nem tudó vagy nem akaró :/)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!