Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutya fiatal kora ellenére...

Kutya fiatal kora ellenére nem játszik más kutyákkal? 2 és fél éves.

Figyelt kérdés
Szerintetek lehet ezzel mit kezdeni? Vagy ilyen és kész?
2014. aug. 6. 10:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez sok mindentől függhet, hogy miért nem játszik. Lehet rossz tapasztalat más kutyákkal, félősség, szocializáció hiány, de lehet, hogy csak ilyen.
2014. aug. 6. 10:39
 2/17 anonim ***** válasza:
0%

Szerintetek lehet ezzel mit kezdeni?...

Ez a mondat úgy hangzik, mintha ki akarnád dobni ha már nem játszik...

2014. aug. 6. 10:45
 3/17 anonim ***** válasza:
Enyém se játszott soha másik kutyával (szimplán széttépte volna a kutyát), de én így imádtam! Velem nagyon szeretett, és ez a lényeg.
2014. aug. 6. 10:49
 4/17 A kérdező kommentje:

Nem fél. Hanem nem figyel rájuk. Nem érdeklik a kutyák.

Második, "Lehet ezzel mit kezdeni"-nem a kutyára gondoltam, hanem hogy ezzel a helyzettel lehet-e mit kezdeni. Remélem, nem direkt akarod kiforgatni a szavaimat, mert nincs kedvem veszekedni. Ellenben ha Neked igen, akkor kérlek, ne írj ide többet. Ha meg a kérdésre szeretnél reagálni most már, hogy tisztáztuk, akkor azt szívesen olvasom.

2014. aug. 6. 11:04
 5/17 anonim ***** válasza:

Hogy viszonyul a többi kutyához? Érdeklődik csak nem játékos, vagy alapból kikerüli vagy megmorogja őket?

Mert ha egyébként nincs konfliktusa velük, akkor lehet, hogy egyszerűen nem haverkodós típus.

Az én kutyám 2 éves és ő meg folyton játszana, de találkoztunk már nála fiatalabb kutyussal, aki meg le se bagózta, a gazdája mondta is, hogy a kutyája 1 évesen úgy döntött nem érdekli a többi kutya :D 14 éves beagle-t viszont sikerült rávennie egy kis játékra,egy 6 éves passzív pitbullt is, egy fiatal spánielt meg sehogy :D

Úgyhogy szerintem ilyen és kész. De ha gondolod vidd el valamelyik kutyasuli szocializációs órájára, hátha csak egy pozitív élmény hiányzik neki! :) (Kutyafuttatót azért nem mondom mert ott sok a rendetlen kutya, fegyelmezni nem tudó vagy nem akaró :/)

2014. aug. 6. 11:06
 6/17 anonim ***** válasza:
Ja látom azóta válaszoltál :D
2014. aug. 6. 11:07
 7/17 A kérdező kommentje:
Tehát az érdekelne, hogyha valakinek volt ilyesmi tapasztalata, sikerült-e ezt valamerre befolyásolni, vagy törődjek bele? Nem, az enyém nem tépne szét senkit, néha előfordul, hogy mégis észrevesz mást, de csak ha nem foglalkozok vele (direkt, hogy mást is észrevegyen a labdán kívül), viszont akkor meg a rohanó kutyákat nézi és ha megindul, akkor nem játékból indul, hanem mintha vadászó üzemmódban rohanna utánuk.
 8/17 anonim ***** válasza:
*fegyelmezni nem tudó vagy nem akaró gazdival
 9/17 A kérdező kommentje:
Kutyasuliban csak annyit mondtak, hogy "vele az a baj, hogy nem akar játszani"-ezt még kölyök korában- hát ezzel ki voltam segítve. Igen, erre én is rájöttem :D:D:D
2014. aug. 6. 11:09
 10/17 A kérdező kommentje:
Azzal nem lenne baj, ha piszkálná a többi kutya, mert ha valaki kitartóan piszkálja, akkor vagy elmorogja magától, vagy megkergeti, ha nem száll le róla. Ennek még örülök is, mert legalább kicsit foglalkozott a kutyával.
2014. aug. 6. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!