Kutya fiatal kora ellenére nem játszik más kutyákkal? 2 és fél éves.
2. vagyok.
Nem nem vitázni akarok, csak azért másképp is fogalmazhattál volna, mert ismerek olyanokat, akik ezek miatt akár utcára is küldenék.
Hát a leírásból ítélve én azt mondnám ő egyszerűen nem ilyen fajta. Speciel ha labda van nálunk is megszűnik a világ, de labda nélkül imád a többi kutyával ökörködni.
Egy-két szocializációs tréningre elviheted, de csak akkor ha látod rajta, hogy nem feszélyezi a dolog.
Ok értem, tudom, sokan megválnak mindenféle okok miatt a kutyájuktól. Szóval akkor tisztáztuk.
Nem tudom, milyen szocializációs tréningre gondoltál, aki ezt írtad. Mert kutyák közé rendszeresen viszem. És a vadászós üzemmód szerintetek orvosolható, vagy orvosolandó?
"És a vadászós üzemmód szerintetek orvosolható, vagy orvosolandó?"
Nekem ugyanez a probléma a kutyámmal, hogy úgy közeledik a többihez mintha vadászna (bár ő utána szaglászik meg játszik). Mi hétvégén megyünk szocializációra egy suliba, előzetesen azt mondták, hogy abszolút leszoktatható erről a viselkedésről. Ha gondolod majd megírom, mit javasolnak rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!