Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek kérjek bocsánatot?...

Szerintetek kérjek bocsánatot? Szóval a mamáéknak a szomszédába mentem át egy kedves nénihez aki ot lakik szoktunk beszélgetni és annak van a szomszéde egy fiatal pár meg egy yorki ott mentem el a kerítésnél a kutyi meg rám nézet

Figyelt kérdés
de olyan cukin beszélgetem neki hogy mien aranyos okos meg stb. és meg akkartam simogatni a gazdája meg rám kiabált:meg ne simogasd tüny innét te taknyos kölyök és behívgta a kutyit. a kérdés az volna hogy szerintetek kinek volt igaza hideg meleg válasz jöhet amugy 12 éves lány vagyok

2014. szept. 5. 14:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Szerintem csak bal lábbal kelt fel a gazdaja nem a te hibad
2014. szept. 5. 15:01
 2/19 anonim ***** válasza:

lehet hogy már loptak el az illetőtől kutyát, és félti.

( bár én sem szeretem, ha idegen emberek simogatják a kutyám, igaz nem így reagálok )

de az is lehet hogy szimplán egy tajparaszt.

kérdezősködj.

2014. szept. 5. 15:02
 3/19 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat utálja a gyerekeket ezt ki is jelentete
2014. szept. 5. 15:04
 4/19 anonim ***** válasza:

akkor meg is van a válasz.

víg napot!

2014. szept. 5. 15:05
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha kerítésen keresztül akartad megsimogatni, akkor jogos, hogy rád szólt, bár a stílusa nem a legjobb.

Kutyát csak a gazdi megkérdezése után illik megsimogatni akármilyen barátságos is.

Persze bunkón leüvölteni egy gyereket sem illik.

Szóval igaza itt igazából senkinek sincs.

Én a gazdi helyébe behívtalak volna a kertbe, vagy kiviszem a kutyát, hogy ott simogasd meg.

De hét nem vagyunk egyformák.

2014. szept. 5. 15:07
 6/19 A kérdező kommentje:
de olyan rossz amit mondot most én voltam a hibásM?
2014. szept. 5. 15:07
 7/19 anonim ***** válasza:

Utólag ne kérj bocsánatot, de legközelebb kérdezd meg az adott állat gazdáját, hogy meg szabad-e simogatni.

Sokan nem szeretik, ha az állatukat idegen simogatja, mert

- az állat félős, és nem szereti, ha idegenek simogatják

- úgy akarják nevelni, hogy ne barátkozzon idegenekkel

- féltik, hogy valaki ártani akar az állatnak.

Azért kiabálniuk nem kellett volna, mert láthatták, hogy nem akartál rosszat. De gyerek is, felnőtt is van olyan, aki bántja az állatokat.

Az egyik ismerősömnek idős kutyája van, nem szereti (bár eltűri), ha simogatják, és az ismerősöm bizony panaszkodik, hogy sokan "le akarják rohanni" sétáltatáskor, mondván "milyen aranyos", és elvétve kérdezik meg, szabad-e.

2014. szept. 5. 15:09
 8/19 A kérdező kommentje:
nem volt kint
2014. szept. 5. 15:15
 9/19 anonim ***** válasza:

Kerítésen benyúlni nem szabad, ezt 12 évesen már tudhatnád. Az én nagyobbik kutyám imádja a gyerekeket, a kisebbik meg fél tőlük, de egy ilyenért a nagy is simán megharapna.

Az, hogy leordítottak, nem volt jogos, bár lehet aznap nem te voltál az 1. és már tropák az idegeik a kiskutyát nyúzbáló idegenektől. Ez velem is előfordult már.

2014. szept. 5. 15:25
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Mindketten hibáztatok. Te ott, hogy nem kérdezted meg, megsimogathatod-e, ő meg ott, hogy bunkó volt.

Ha legközelebb arra jársz, akkor esetleg tisztelettudóan említsd meg, hogy elnézést kérsz, hogy a múltkor a beleegyezése nélkül meg akartad simogatni a kutyát, de hát annyira tetszik neked és úgy szereted a kutyákat, elragadott a hév, de többet nem fordul elő. Ha ettől se enyhül meg, akkor az már az ő baja.

2014. szept. 5. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!