Ti pórázzal folyamatosan magatok mellett tartjátok a kutyát, vagy hagyjátok, hogy a póráz keretein belül szaglásszon/mászkáljon?
Törekednék rá hogy lehetőleg falkavezér legyek a szemében, és érdekelne, hogy akik ezt elérték, hogyan sétáltatják a kutyájukat. Tudom ez sok tényezőtől függ hogy hogyan tekint rám a kutya, de kifejezetten a séta érdekel most.
Az én kutyámat nagyon nehéz láb mellett tartani, állandóan előre akar menni, de mindig laza pórázon közlekedik.
Ebben nyilván én vagyok a hibás mert néhány hete, mikor hozzám került én megelégedtem a laza pórázzal is, és ha húzni kellett, megálltam uygan, de elég volt ha csak lazít és mentünk tovább. Most nyilván nem réti szegény, hogy mi van, miért nem elég a laza póráz. :)
Érdekelne, másnál hogy működik :)
Valószínűleg még így is azt érzi hogy ő sétáltat engem. Kialakult egy olyan fura szokása hogy ha kutyát, vagy kisgyereket lát akihez odamenne (pláne ha felénk tartanak) akkor nem húz. Nemes egyszerűséggel lefekszik. És nincs az az Isten hogy felkeljen amíg oda nem érnek hozzánk.
Rángatni nem is akarom, meg akkor a környék szemében eleve én lennék az állatkínzó csajszi, aki a földön húzza a kutyáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!