A cicám 6. napja nem eszik csak iszik (mondjuk azt sokat). És hányni is szokott. Ezek mellett folyamatosan alszik. (már volt dokinál még nem tudják mi a baja) Nagyon aggódom érte. Cicátok volt már ilyen helyzetben? Mit tettetek?
Mondjuk állatorvoshoz vittük.
Ha az egyik nem tud diagnosztizálni semmilyen betegséget,másikat kéne keresni.
Látatlanban senki nem tudja megmondani a legjobb szándékkal sem.
Ezek a tünetek többfajta betegségre is utalnak,másfajta kezelést igényel mindegyik.
És ha valaki kitalálja,hogy mondjuk tavaszitulipános sápkórja van a macskának,arra ugye gyógyszer kell,hogy íratod fel?
Nem lehet valami mérgezés (pl. növénytől)? Tejet issza? Ha nem, akkor fogd le, és önts a szájába!!!
A miénk a borostyánt csócsálta meg, nagyon sz@rul nézett ki, azt hittük, elpusztul. Adtunk neki tejet (egyébként nem is szokott ezt inni), 3x egyik nap, másnapra már jobban volt.
Nem mondta a Caloptetet mi az?
Az a baj h nem is vidéki orvosok budapestiek :S ma kell megint visszavinnem ha nem lesz semmi eredmény akk az lesz viszem állatkórházba!
Sajna nincs növény a szobában pedig gondoltam rá (bár most olvastam h a tulipán nem tesz jót neki azt pedig lehet megrágcsálta egy másik szobában :S) De próbáltam a tejet azt sem issza.
Azért köszönöm a tippet ha a mai tesztje is negatív a dokinál akk mégiscsak megpróbálom lenyomni neki a tejet
tehát a calopet egy olyan készítmény, ami nem evés mellett élet mentő.
Egy egész kis mennyiségben minden létfontosságú elem megtalálható.
Gyakorlatilag életben tartja az állatot. Nemhiába kérdeztem rá. Egy állatorvosnak ezt mondania kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!