Ausztriába mennyibe kerül egy ausztrál juhászkutya?
Figyelt kérdés
Hol drágább? Magyarországon vagy Ausztriába? Esetleg ha valami színhiba vagy hasonló baja van ami nem hat ki semmi másra azon kívül hogy kiállításra nem lehet vinni. Szeretném majd versenyekre ( agility és társai) vinni de semmiképp nem kiállításra... Tudom hogy drága de ő az álmom!2014. szept. 2. 15:44
1/4 anonim válasza:
Szerintem külfüldön tuti drágább. Minden kutyafajta drágább külföldön, és mivel nem olcsó kutya, ezért szerintem jóval drágább, mint itthon. Inkább nézegess magyar kenneleket, szoktak lenni színhibás kutyák is.
2/4 anonim válasza:
1000 eurótól határ a csillagos ég.
3/4 A kérdező kommentje:
értem... hasonló árakra gondoltam... egy színhibás kb. mennyi lehet itt nálunk?
2014. szept. 2. 17:33
4/4 anonim válasza:
www.willhaben.at Itt találsz kutyás hirdetéseket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!