Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan lehet leszoktatni a...

Hogyan lehet leszoktatni a kutyát arról hogy ugasson ha jön valaki!?

Figyelt kérdés

Ahogy nyílik a lift ajtó úgy ez az őrült eszeveszettül ugat (ha kopognak vagy csengetnek akkor megőrül teljesen!)

Nagyon zavar de nincs ötletem!!!

2010. jan. 17. 16:24
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Előző: én csak abban nem értek veled egyet, hogy adja oda másnak, ahol van udvar. Egy kutya lehet boldog panelban is (bár egy nagytermetű kutyát nem jó ötlet panelban tartani). Ha belegondolsz, inkább legyen panelban, és foglalkozzon, játszon vele a gazdája, minthogy kirakja egész napra az udvarra, adjon neki egy labdát, aztán bemenjen a házba, és kész. Legalábbis én így látom.
2010. febr. 27. 16:24
 22/22 anonim ***** válasza:

Na mert aztan ha falun az udvaron minden neszre ugat a kutya a szomszedok pont nem arrol hiresek, hogy megmergezik az allatot...

ennyi erobol ha a lakas nem termeszetes elettere, akkor a kennel es az udvar sem az, hiszen ha tehetnek (es mint a koborkutyak teszik is) egesz nap csatangolnak uj szagokat szaglaszgatnak es jelolgetik a teruleteket. Ja meg persze az ivartalanitas sem termeszetes dolog, pfuj aki csinalja!

Na latod, pont ekkora marhasagokat puffogtattal Te is.

Egyebkentepp azert jottem ide mert van egy kutyam aki igencsak szeret jelezni, sok mindenrol leszoktattam mar, egy dologrol nem tudom: hogyha mi erkezunk meg es dugjuk be a kulcsot, matatunk az ajtonal ugat parat. Legalabb a masodik oldalon egy normalis valaszt olvashattam, a tobbi szajkarates szemelynek meg aki arrol papol, hogy milyen rossz dolga van mert lakasban el brühühü csak gratulalni tudok. Es nem, nem gondolom, hogy a kutyanak barmi olyan dolga is lenne, minth vedje a teruletet es ugasson naphosszat. Legalabbis az enyemnek nem az a „dolga“.

2019. febr. 27. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!