Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hány km-ről képes hazajönni...

Hány km-ről képes hazajönni egy elajándékozott kutya?

Figyelt kérdés
Történt ugyanis hogy kölyök korátol nálunk felcseperedett tacskó kan kutyánkat 7,5 évesen el kellett ajándékoznunk mivel 2éves gyerekem püfölte bánototta a kutyát s néha a kutya odakapott a kezéhez vicsoritva.(régen nagyfiam is kiskorába bántotta a kutyát s emiatt a kutya nemtűri ha bántsa bárki)Tehát inkább jobbnak láttam elajándékozni.Maradhatott volna ha ketrecet csináltunk volna neki de idő hiányába ez nem valosulhatott volna meg hamar.A kutyust elvitték,fogadkoztak jo dolga lesz bekeritatt portan patkányirtásra viszik.Ugy adtam oda ha baj lenne vele ne tegyék ki az utra mert inkább szoljanak s érte megyünk.(nekünk ő családtag volt)Aznap amikor elvitték szörnyű álmom volt.Kutyánk visitott probált szökni stb (Telepátia?)következő napokba minden családtag hiányolta.Én még mindig.Kérdésem milyen távolságbol képes egy kutya hazatérni?30-40km re vitték el.Már egy hete.Nagyon hűséges jo házörzö kutya volt s meg is bántam hogy odaadtam inkább ketrecet kellet volna csinálni neki.Folyton azt érzem a kutya szenved és hogy haza fog térni.De ha ugy lesz többé nem adom oda.
2014. aug. 31. 19:37
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Igazábol hozzáértő válaszát vártam haonlóan járt vagy akinek hosszú távrol hazatért kutyája.S nem olyanokét akik azt sem tudják mi a gyerek és gyerek mellett állatot tartani.Se értelmesen nem tudnak elilvasni pár mondatot.Nemhiszem hogy létezne olyan ember a földön aki valamilyen állatot ne bántott volna kis korába.Tény aki másokat bírál az magába keresse a hibát mert van bőven ha nem lenne nem ítélkezne.
2014. szept. 1. 19:24
 12/12 anonim ***** válasza:
Ja.Egyedül te szültél a világon gyereket.Más még nem is látott.
2014. szept. 1. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!