12 éves kutyát befogadni?
Gondolkozunk azon, hogy befogadunk egy 12 éves labrador keveréket. Iskolába járok, még 4 évig. Sok munkával jár egy idős kutya gondozása? Gondolom nagyon sok mozgás nem kell, bár napi 1 óra futkározás simán megoldható lenne. Azért választanánk idősebbet, mert az idősebbeket senki sem akarja befogadni, és úgy gondoljuk, hogy az utolsó pár évében jár neki a sok simi és a szeretet.
Mit gondoltok? Jó ötlet?
Szerintem nagyon kedves, gondos, és jó ötlet.
Remélem összejön, és jó kutyusozást az öreg hölggyel/úrral :)))
De rendesek vagytok! Bárcsak mások is ilyenek lennének!
Mindenki a kölyköket keresi, aztán mikor 3-4 éves lesz, az utcára dobják őket.
Ha nincs semmi betegsége akkor semmi gond nem lesz vele.
Sok sikert kívánok a kutyushoz!
Nagyon rendesek vagytok, hogy így gondolkodtok! :) A párommal mi anno kölyökkutyát hoztunk haza, de ha még egyszer választhatnánk, biztos egy idősebb kutyust vennénk magunkhoz. :) Rengeteg szeretettel és hálával tudnak elhalmozni, nagy valószínűséggel már szobatiszták és nem olyan kis hiperaktív energiabombák, mint egy kölyök, így kényelmesebb is velük együtt élni. :) Ezt úgy értem, hogy én pl napi 6-7 alkalommal sétáltam a kölyökkel, amiből legalább egy alkalom egy 2 órás kutyafuttatós fárasztás és mókázás volt a többi kutyával, de így se tudtuk soha teljesen lefárasztani, és a felesleges energiáját itthon vezette le, pl azzal, hogy kirámolta a kukából a szemetet és egyenletesen beborította vele a konyhát. :D Mindent megrág, mindenre kíváncsi, mindent ki szeretne próbálni, és emiatt rengeteget rámol a lakásban, amit tud, azt igyekszik szétszedni. Nem rosszaságból csinálja, csak még kölyök, ezért kíváncsi és próbálgatja, meddig mehet el. :)
Egy idősebb kutyus már nem ilyen eleven, erre értettem, hogy könnyebb vele együtt élni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!