1 éveskislányomat nem szereti a kutyusunk. Mit tegyek?
Semmiképp nem szeretnénk megválni tőle!!
Teljesen feszült, ha a közelében van. Szokta puszilgatni a kutyus, de látszik rajta, hogy zavarában. Nem egyszer felé kapott (nem ért hozzá).
Mindig szemmel tartja, folyton ingerült ha a baba a közelében van:(
Nagyon szeretjük a kutyusunkat. Bent van tartva (tacskô-beagle menhelyes kutyus).
Valami ötletetek van? A gyerek szobába nem mehet be.
Mielőtt kutyaoktatót hívnánk, van valami amivel próbálkozhatnánk??
Előre is köszönöm!
De akkor a neveléshez is késő, ha gazdát találni az, nem? Hisz ugyan az a felállás. Nem egy hét alatt fogja szerencsétlen kutya kegtanulni, hogy mivan.
De igen, rászólok. De az 1 éves gyerek sem egyből tanulja meg, hogy nem szabad. Hisz nem azért húzza pl a szőrét, mert bántani akarja, hanem mert még kicsi.
"De akkor a neveléshez is késő, ha gazdát találni az, nem? Hisz ugyan az a felállás. Nem egy hét alatt fogja szerencsétlen kutya kegtanulni, hogy mivan. "
Nem, nem késő. Azonnal elkezded a nevelést (nem részletezem, hogyan, mert esetfüggő), ha nagyon nagy a gáz, akkor raksz rá egy szájkosarat is, és/vagy elzárva tartod a gyerektől, amíg magába nem száll, úgy nem lehet gond. De ez ugye időt, energiát, akaratot, szervezést stb. igényel, amit valószínűleg nem csinálsz meg akkor, ha szerinted eleve egy életveszélyes k*csög a kutya, és látni sem bírod, mert rá mert szólni a gyerekedre.
És szerinted nem kattan be még jobban a kutya folyton szájkosárba vagy folyton elzárva? Szerintem igen. De én itt befejeztem igazából. Szerencsére nincs ilyen gondom és nem is lesz.
A kérdezőnek meg:
Kívánom, hogy megbékéljen a kutya és ne legyen gáz belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!