1 éveskislányomat nem szereti a kutyusunk. Mit tegyek?
Semmiképp nem szeretnénk megválni tőle!!
Teljesen feszült, ha a közelében van. Szokta puszilgatni a kutyus, de látszik rajta, hogy zavarában. Nem egyszer felé kapott (nem ért hozzá).
Mindig szemmel tartja, folyton ingerült ha a baba a közelében van:(
Nagyon szeretjük a kutyusunkat. Bent van tartva (tacskô-beagle menhelyes kutyus).
Valami ötletetek van? A gyerek szobába nem mehet be.
Mielőtt kutyaoktatót hívnánk, van valami amivel próbálkozhatnánk??
Előre is köszönöm!
HÁT NINCS MESE A GYEREKNEK MENNI KELL. beadod egy menhelyre ,oszt kész. adj mellé pár zsák kaját is.
vagy ?
esetleg megnevelhetnéd az a kutyát. az ,hogy menhelyes, az nagyon nem számít.
javaslom pár kutyás könyv elolvasását, egy két kutyaiskola meglátogatását. sőt, esetleg rendszeres heti szintű kutyaiskolai nevelést ???
Kíváncsi vagyok, hogy a kedves reptető kollegák mit fognak majd csinálni, ha két gyerekük lesz, és elkezdik húzni egymás haját. Akkor melyik fog repülni? :)
És tévedés ne essék, a testvéri cívódás pont ugyanúgy okozhat maradandó sérüléseket, mint a kutya. Öcsém egyszer izomból hozzám vágott egy körzőt, félreugrottam, és a cucc mögöttem beleállt a falba úgy szívmagasságban. De nem egyszer tépte a hajamat suliba menet is, hogy ha csak egy kicsit borul el az agya, beránt a busz elé. Intézetbe kellett volna küldeni, vagy akkor erre meg mi a megoldás? Ja, hogy nevelés? Tényleg, erre nem is gondoltunk! Ja, várj... :))
"Egy gyerekkel meglehet értetni , hogy nem szabad. "
Egy kutyával is, maximum te nem tudod a módját. De egyébként meg alapszabály, hogy nem hagyunk kutyát gyerekkel egyedül, mert a gyerekben sem lehet megbízni, hogy nem jut eszébe hirtelen tesztelni, hogy meddig tűri a kutya, ha megcsavarja a heréit.
Meglehet vele értetni? Szerintem amelyik kutya ogy viselkedik egy gyerekkel az nem ép. Nővérem kutyája féltékeny volt a fiára, de neki se jutott volna eszébe soha bántani a gyereket, sőt!
Az meg igaz, hogy nem tudom, hogy hogyan kell ezt megértetni a kutyával, mivel nekem normális kutyám van.
Igen, nem hagyunk együtt gyereket a kutyával, de majd ha a gyerek elkezd menni, kivédhetetlen lesz, hogy a kutyához érjen. Teljesen megbizhatatlan a kutya.
Amég gondot nem okoz? Az hogy nem birja elviselni a kutya a gyereket nem gond. Hanem rohadt nagy probléma!! Ami csak rosszabb lesz, ahogy a gyerek nől. Aztán ha tényleg megharapja a gyermeket, még a gyerek lesz a hibás, mert bántotta a kutyát?
Azt meg senki nem mondta, hogy dobja az utcára az ebet. Keressen neki olyan gazdit, akinek nincs kisgyermeke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!