Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 1 éveskislányomat nem szereti...

1 éveskislányomat nem szereti a kutyusunk. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Semmiképp nem szeretnénk megválni tőle!!

Teljesen feszült, ha a közelében van. Szokta puszilgatni a kutyus, de látszik rajta, hogy zavarában. Nem egyszer felé kapott (nem ért hozzá).

Mindig szemmel tartja, folyton ingerült ha a baba a közelében van:(

Nagyon szeretjük a kutyusunkat. Bent van tartva (tacskô-beagle menhelyes kutyus).

Valami ötletetek van? A gyerek szobába nem mehet be.

Mielőtt kutyaoktatót hívnánk, van valami amivel próbálkozhatnánk??

Előre is köszönöm!

2014. aug. 31. 13:27
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező, ne hallgass rájuk, sose lehetett háziállatuk és most itt élik ki magukat.
2014. szept. 1. 10:56
 22/38 anonim ***** válasza:
5%
Nekem van egy 10 éves keverék kutyám. 6 éves volt mikor a fiam született. Imádom, de egyetlen egyszer kapott volna a fiam felé, és repült volna. Nem hiszem el, hogy nem félted a gyereked. Ez miatt a hozzá állás miatt van egy csomó olyan, hogy a gyereket széttépi a kutya. Ismerek egy lányt, akit amikor kicsi volt, megharapot a saját kutyája. Meglátszik az arcán a nyoma. Felelőtlen vagy. Ennyi.
2014. szept. 1. 12:33
 23/38 anonim ***** válasza:

HÁT NINCS MESE A GYEREKNEK MENNI KELL. beadod egy menhelyre ,oszt kész. adj mellé pár zsák kaját is.

vagy ?

esetleg megnevelhetnéd az a kutyát. az ,hogy menhelyes, az nagyon nem számít.

javaslom pár kutyás könyv elolvasását, egy két kutyaiskola meglátogatását. sőt, esetleg rendszeres heti szintű kutyaiskolai nevelést ???

2014. szept. 1. 12:34
 24/38 anonim ***** válasza:
92%

Kíváncsi vagyok, hogy a kedves reptető kollegák mit fognak majd csinálni, ha két gyerekük lesz, és elkezdik húzni egymás haját. Akkor melyik fog repülni? :)

És tévedés ne essék, a testvéri cívódás pont ugyanúgy okozhat maradandó sérüléseket, mint a kutya. Öcsém egyszer izomból hozzám vágott egy körzőt, félreugrottam, és a cucc mögöttem beleállt a falba úgy szívmagasságban. De nem egyszer tépte a hajamat suliba menet is, hogy ha csak egy kicsit borul el az agya, beránt a busz elé. Intézetbe kellett volna küldeni, vagy akkor erre meg mi a megoldás? Ja, hogy nevelés? Tényleg, erre nem is gondoltunk! Ja, várj... :))

2014. szept. 1. 16:26
 25/38 anonim ***** válasza:
9%
Ez akkora butaaág!! Van különbség a között, hogy a tesoja bántja a gyereket vagy egy kutya tépi szét. Egy gyerekkel meglehet értetni , hogy nem szabad. A kutya meg egyszer beleharap, mit csinálsz? Leszidod. Igy legközelebb majd akkor csinálja, ha kettesbe marad a gyerekkel. Csak akkor már lehet nem egy harapás lesz. Nem véletlen szokták egyből elzárni az olyan kutyát, aki emberre támad. De igazatok van! Csak a gyerek!!! keze fele kapott. Rakd ki a gyereket nyugodtan a szőnyegre a kutya majd vigyázz rá! -.-"
2014. szept. 2. 07:48
 26/38 anonim ***** válasza:
0%
Az én kutyám sose csinált ilyet. Pedig rá azt mondja mindenki, hogy megvan h*lyülve. Nem nagyon szeret idegeneket. A fiam egyszer sajnos elvágta a fülét. A kutya nemhogy oda kapott, de el se mozdult a gyerek elöl. Ott ült, sírt és csak nézett. Na ilyen egy normális kutya. . .
2014. szept. 2. 07:51
 27/38 anonim ***** válasza:
88%

"Egy gyerekkel meglehet értetni , hogy nem szabad. "

Egy kutyával is, maximum te nem tudod a módját. De egyébként meg alapszabály, hogy nem hagyunk kutyát gyerekkel egyedül, mert a gyerekben sem lehet megbízni, hogy nem jut eszébe hirtelen tesztelni, hogy meddig tűri a kutya, ha megcsavarja a heréit.

2014. szept. 2. 11:12
 28/38 anonim ***** válasza:
0%
Azért az se normális, aki egy testvért egy kutyához hasonlít. Komolyan, meg vannak itt hülyülve ezek a kutyás emberek!
2014. szept. 2. 13:06
 29/38 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy egy élőlény, aki az ember gondjaira van bízva, akiért felelősséget vállalt, és nem csak addig, amíg nem okoz gondot, hanem élete végéig, vagy gyerek esetében legalábbis addig, amíg önálló életre képes lesz.
2014. szept. 2. 13:19
 30/38 anonim ***** válasza:

Meglehet vele értetni? Szerintem amelyik kutya ogy viselkedik egy gyerekkel az nem ép. Nővérem kutyája féltékeny volt a fiára, de neki se jutott volna eszébe soha bántani a gyereket, sőt!

Az meg igaz, hogy nem tudom, hogy hogyan kell ezt megértetni a kutyával, mivel nekem normális kutyám van.

Igen, nem hagyunk együtt gyereket a kutyával, de majd ha a gyerek elkezd menni, kivédhetetlen lesz, hogy a kutyához érjen. Teljesen megbizhatatlan a kutya.

Amég gondot nem okoz? Az hogy nem birja elviselni a kutya a gyereket nem gond. Hanem rohadt nagy probléma!! Ami csak rosszabb lesz, ahogy a gyerek nől. Aztán ha tényleg megharapja a gyermeket, még a gyerek lesz a hibás, mert bántotta a kutyát?

Azt meg senki nem mondta, hogy dobja az utcára az ebet. Keressen neki olyan gazdit, akinek nincs kisgyermeke.

2014. szept. 2. 14:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!