Hány kilós a staffordshire bullterrier harapása? Nem találtam sehol.
Figyelt kérdés
2010. jan. 17. 11:27
1/7 anonim válasza:
a harapást nem kilóra mérik -.-'
ezek az idióta kérdések... Ez olyan, hogy a macska miért nem tud repülni?
2/7 anonim válasza:
egyetértek az előzővel, biztos marha hasznos lesz ez az adat, ha kilóban akartál nyomásra rákeresni.
Hb 1200 psi, de ritkán mértek 1500 psi-t is - ez kb egy coyote (prérifarkas) harapásával egyenlő.
4/7 A kérdező kommentje:
bocsesz de ugy tudta h a harapást kilopondban mérik ne voltam biztos benne ezért írtam kilot:D
2010. jan. 19. 10:33
5/7 anonim válasza:
Az nem Staffordshire bullterrier hanem Satafforshire Terrier!!!
6/7 A kérdező kommentje:
Te olyan sötét vagy hogy a negro világít a szádban!!!! Ha okoskodsz lécci nézz utána ha egész nap úgy is a gép előtt ülsz! ha találsz vmi értékelhető infot lécccike jelezz mert ez a válasz tudatlanságot mutat.... amúgy tudom h nem vagy az.... ha kell törzskönyvet is mutatok
de amúgy köszi
2010. ápr. 16. 11:17
7/7 anonim válasza:
ugy tudom ezeknek a fajtáknak kb 150kg/Ncm a nagy masztiffoknak meg 300kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!