Van valaminek negatív tapasztalata kan kutya ivartalanításával kapcsolatban?
Csak annyi, hogy barátságosabb lett :/
De legalább nyugodt vagyok, mert tudom, hogy a kezdődő méhgyulladásából már nem lesz semmi és ez a legfontosabb! :)
Nem személyes tapasztalat, de egy ismerősöm 1 éves sheltie-je meghalt a műtét után, mert volt egy nem felfedezett kő a húgyrendszerében (már nem emlékszem, vesekő vagy húgyhólyagban volt-e), ami elmozdult a műtét következtében. Elzárta a húgyvezetéket és nem tudott pisilni a kutyus. Aztán meg emiatt újra műteni kellett, de azt nem bírta ki a szíve.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha megműtteted, nagyon gondosan vizsgáltasd ki előtte.
Ismerősöm kutyájának meghagyta a doki a herezacskóját, aztán elpattant egy ér és a kutyának begyűlt. Nagyon csúnya volt, belázasodott, ezért újra kellett műteni.
Nekem minkét kutya ki van pakolva, semmi bajuk, csak pozitív tapasztalatom van az ivartalanítással kapcsolatban, mert gonosan megválogattuk az állatorvost és 1000%ban megbízok benne.
Ha te nem akarod máshoz vinni, és imser titeket a doki, lehet érdemes lenne megkérdezni, miért nem javasolja az ivartalanítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!