Aki nem szereti a kutyákat miért ad ennek jobban hangot, mint aki igen?
Lehet csak én találkoztam ilyenekkel, de azt figyeltem meg, aki nem szereti a kutyákat, az nagyon mondja, hogy "fúj, undorító bolhazsákok, mindent megrágnak, mindent megnyalnak, utána meg nyalják a gazdi arcát/kezét, milyen egy mocskos fajta ez a kutya.-.."
Nem folytatnám.
De, aki meg szereti a kutyákat, attól nem hallok "hősies eposzokat" a kutyákról, hogy milyen csodálatos egy fajta a kutya.
Sokan azért nem szeretik őket mert nem hagyják az embereket aludni és éjszaka ugatnak, meg a semmit ugassák nagyon sok esetben.De ilyen esetben nem a kutyát kellene utálni hanem a gazdával kellene elbeszélgetni.
A fejlett országokban a tenyésztők már kiskoruktól ugatáscsökkentő nyakörvvel nevelik a kölyköket.Így a kutya megtanulja hogy csak akkor ugathat a kutya ha tényleg valami baj van.És nem kezd el ugatni azért mert repül egy veréb a szomszédba.A nyakörvek között vannak barátságos és barátságtalanok is.Van az ultrahangos ami olyan hangot bocsájt ki ami a kutyáknak nagyon kellemetlen.Van az ami egy szagot ereszt ki.Van az ami levegőt fúj a kutyára.És van az elektromos ami véleményem szerint drasztikus módszere a kutya nevelésének.
"hülye kevés agysejttel rendelkező neveletlen majmok" azok, akik nem szeretik a kutyákat? Ugye csak viccelsz? Nem mindenki szeretheti a kutyákat, be kell látnod.
Nagyon együgyű vagy, szánalomra méltó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!