Mi a feltétele a kutyatenyésztésnek? Előny az állattenyésztési diploma? Kell bt vagy kft, vagy elég egyéni vállalkozóként?
Figyelt kérdés
Ismerősnek ilyen a diplomája és el akarunk kezdeni kutyákat tenyészteni. De ő vágóállatokat tanult ,csak érintőlegesen kutyát macskát. De a genetika az ugyebár ugyanaz azt mondja. Csak külföldre adna el kutyát mert idehaza nem fizetik meg az árát. Kiállításokra stb én járnék.2014. aug. 28. 21:35
41/50 anonim válasza:
Tenyészet felszámolás. El tudja adni ,ha vannak papírjai eredményei az állománynak, akkor lesz aki megveszi és már kevesebb minusszal száll ki az üzletből. De ez a rosszabb eset. Ha ügyes és jo kapcsolatokat épít ,tud fejlődni.
42/50 anonim válasza:
Hát igen, én nem is értem miért nem csinálja ezt minden ember, ha ennyire királyul meg lehet élni belőle, nem is kéne 8 órázni 3 műszakban. Miért is nem csinálja ezt vajon mindenki? NA vajon miért...?
43/50 anonim válasza:
Amiért nem lesz mindenkiből vállalkozó. Egyszerűbb bejárni a gyárba irodába 8órára és megkapni a biztos keveset ,mint kockáztatni ,utánjárni ,kapcsolatot építeni ...sok sikeres van a vállalkozók közt akik nagy pénzeket akasztanak minden témában, ágazatban. Kutya témában is!
44/50 Akiteki válasza:
Álmodik a nyomor. Mint a régi viccben. Elméletileg szaporított 48 milliót. Gyakorlatilag könyörög a kamionosnak,hogy vegye át 20 ezerért a következő almot.
45/50 anonim válasza:
Azert nem csinalja mindenki, mert mi csak hulye pesszimista magyarok vagyunk, mi ezt nem erthetjuk...
46/50 anonim válasza:
"Ő nagyban csinálja már. De ne 20al számolj csak 5 nősténnyel "
Igen, ez mindig így kezdődik. Először csak egy pár, aztán 5 szuka, majd 20, aztán 300.
47/50 Akiteki válasza:
Ja, és arról álmodozik esténként, hogy az egész világ az ő kutyái után kapkod.
48/50 anonim válasza:
Nekem marhára nem érdekem a kérdezőt bíztatni. Tény hogy ismerek nagyon jól menő tenyésztőt ,és beleláttam mi hogy megy nála. Az hogy másnak nem megy és 20ezerért adja kamionra az az ő baja . Vannak fejlődésre képtelen vállalkozók és vannak sikerorientáltak . És vannak visszahúzók akiket jól reprezentálnak az ide írók.
49/50 A kérdező kommentje:
Köszönöm ,végre valaki aki értelmesen válaszolt a kérdésre!!
Írok privit ,ha tudsz segíts egy két kérdésben!
2014. szept. 4. 21:36
50/50 anonim válasza:
Azért jó, hogy a "nagy marketing szakértő" egy laikustól kér segítséget :) Vicc ez az egész kérdés, de ha nincs jobb dolgotok, hát hajrá, csak szerencsétlen kutyákat fogom sajnálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!