Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » S. O. s van egy masfel eves...

S. O. s van egy masfel eves babam es egy 4 honapos szuka rotim a tobbi lent?

Figyelt kérdés
2014. aug. 27. 20:13
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Szerintem a nevelésével nincs gond inkább azért csinálja ezt mert kolyok
2014. aug. 27. 21:29
 22/29 A kérdező kommentje:
engem az eletben a kistermetu kutyak elobb labom kaptak mint akarmelyik kobor kutya
2014. aug. 27. 21:29
 23/29 anonim ***** válasza:
55%

14. vagyok

"A kutyaneveles nem feltétlenül jár verssel.ha leszidod és utána nem törődsz vele az ugyanúgy hatásos sőt lelkileg ez egy kutyát sokkal jobban megvisel"

Mondjuk a megtépést én nem minősítem verésnek. Egy rotiról van szó, nem egy yorkie-ról.

Leszidni minek? Nem érti. A nyakbőrtépést viszont igen. A kutyára meg nem haragudni kell, hanem azonnal rendreutasítani és kész.

"Enyje-bejnye kiskutyám, nem szabad tépni Petike kezét, mert az fáj neki. Most bünti van, menj a helyedre és nem szólok hozzád fél napig."

Naggyon hatásos. :)))

2014. aug. 27. 21:46
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

"olyan 2 hete van nalunk"

Miből állapítottad meg, hogy domináns a kiskutya? Mert harapással próbál játszani?

Ilyen rövid idő alatt és még egy ideig állandó felügyelet mellett lehet a gyerekkel. És neked kell minden helytelen mozdulatát a kutyának letiltani, korrigálni. Sokszor.

Ha a kutya sír a gyerek után, nem engedsz. Ha a gyerek sír a kutya után , nem engedsz.

Ha a kutya kaparja az ajtót, odamész és elrakod a helyére. Ezerszer is, ha kell. De nem akkor nyílik az ajtó, amikor kaparja, hanem amikor te akarod, hogy nyíljon. Tanulás alatt pedig akkor nyílik, ha a kutya csendben van.

2014. aug. 27. 22:19
 25/29 anonim ***** válasza:

15. Vagyok

A kutya a hangsúlybol ért es nem a szavakat érti.ha úgy szídod le, hogy a szemébe nézel és a hangsullyoddal érezteted vele, hogy rossz volt érteni fogja.

2014. aug. 27. 22:34
 26/29 A kérdező kommentje:

gondolom hohy dominans mert felvettem a kapcsolatot 2 kikepzovel is hogy tanacsot adjanak es a leirtak alapjan dominansnak tunik mar most.akkor ihy mondom.csak egyenlore nem tudom hozza vinni mert taborban van es csak hozza vinnem a kutyam mert masok tapasztalataibol nagyon jo kikepzo.amiket tanacsolt addig is azt a modszert hasznaltam itthon es teljesen bevalt.

en nem verem a kutyat ha nagyon rosszat csinaal igen a grabancat razom meg es egy kb 10 15 percre nem foglalkozok vele nem fel napig. minden roti gazdanak volt elso roti kutyaja ok is tuti hogy volt olyan amit nem tudtak csak annyi a kulombseg hogy nekem felnott roti volt az elso bevallom sose volt meg kolyok kutyam.most o van meg egy nemet juhasz de o is 3 eves 2 eve van nalunk

2014. aug. 28. 08:26
 27/29 A kérdező kommentje:
ezen az eseten kivul jol banik a gyerekkel regebben morgott kapot vol a oda neki mar nem teljesen ha jatszik szaladgal kikeruli es. nem loki fel. jo nem azt mondom hogy na telnesen jo mert vilag eleteben figyelnem kell oket es tudom hogy a gyereket nem hogy vele de mas kutyaval sem lehet 2 esbe hagyni.
2014. aug. 28. 08:29
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem irígyellek, mert egy totyogó gyerek mellé egy kölyök kutya nem lesz stresszmentes menet. Ezt nem bántásból írom, nekem 4 gyerekem van és nálunk 2 éves volt a legkisebb, mikor jött a kutyus. Mondjuk semmi baj nem lett, de mindenhol ott kellett lennem. Amit tudsz tenni, hogy a kutyának nagyon gyorsan megtanítod, hogy nemcsak a kicsi, de a Ti kezeteket se akarja bekapkodni! Senkiét sem és akkor hamar megérti. A másfél éves kisgyereket is lehet tanítgatni, de ebben a korban talán a gyereknek még lassabban fog menni a kutyával való bánás, mint fordítva! A másik pedig, hogy saját tapasztalat, játék közben sokszor fel fogja majd dönteni a gyereket. Egyébként biztos, hogy nem akarta bántani a kicsit, dehogy is. Játszani akart, dehát ezt nagyon gyorsan és nagyon határozottan tiltsad neki! Menni fog, a kiskutya hamar megtanulja, hogyha következetesek vagytok!
2014. aug. 28. 21:15
 29/29 A kérdező kommentje:
elso idokben harapdalta a kezunket a kiskutya mara mar nem harap jatekbol sem a kisfiut is egyszer lokte fel tobbet azota nem. nem vagyok stresszes mert sok segitsegem is van egy napba a kolykore is rengeteg idom van:)
2014. aug. 29. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!