3 honapos szuka rottweiler ha barmi rosszat csinal amit nem szabad, akkor lehet a seggere csapni. Ha hatarozottan szolok meg mindig csinalja, de ha racsapok a fenekere akkor fogad szot. Lehet racsapni?
Nem.
Ha muszáj szigorúan büntetni, akkor inkább a grabancát rázd. Abból ért. Azt, hogy miért vered el a fenekét nem érti, de legalább félni fog tőled. Vagy agresszív lesz. Attól függ, milyen az idegrendszere.
Kellően le van fárasztva?
A kommentetből ítélve nem értesz túl sokat a kutyákhoz, és rotid van. Hujujuj. (Nem bántani akarlak!!!)
Bizonytalan vagy, nem tudod kezelni a kutyád.
Mindenképpen kutyasuli!
Mindketten (és a környezetetek) is nyer, ha suliba jártok!
Német juhászom van és border colliem.
Életükben talán 2x kellett rákoppintanom az orrukra.
Ha kutyád van, neked kell a dominánsnak lenned. ehhez nem kell sem agresszió, sem kiabálás.
Nekem pl ma már hangszínből tudják, hogy mikor csináltak rosszat.
Ehhez természetesen tapasztalat kell,( baba korom óta állatok közt élek, nálam kvázi ösztönösen ment) kutyának is, neked is. Kutyasulit én is javaslom.
Előző vagyok, kimaradt:
Hátsó fertályát ne üsd, kvázi felesleges. Maximum, ha nagyobb lesz, megmar.
A farkasoknál sem a seggét harapdálja a domináns az alávetettnek :)
Inkább, mint ahogy előttem mondták, ragadd meg a grabancát.
Próbáld meg lekötni, addig sem rosszalkodik.
Tamítgatod erre-arra? Ül, fekszik, bármilyen trükk. Tök mindegy, csak fáraszd le, akkor nem rosszalkodik annyit. Remélhetőleg :)
Ami nagyon fontos: neked szigorúnak és KÖVETKEZETESNEK kell lenned. (meg persze ez mellett nagyon szeretni) Muszáj, mert hamar a fejedre nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!