Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 3 honapos szuka rottweiler ha...

3 honapos szuka rottweiler ha barmi rosszat csinal amit nem szabad, akkor lehet a seggere csapni. Ha hatarozottan szolok meg mindig csinalja, de ha racsapok a fenekere akkor fogad szot. Lehet racsapni?

Figyelt kérdés
2014. aug. 10. 14:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

3 hónapos még pici.

A pici még rosszalkodik

kutyasuli és no aggodalom :)

2014. aug. 10. 15:37
 12/18 A kérdező kommentje:
nem az a gond hogh rosszalkodik,evvel semmi bajom mert kolyok,tudom csak fertotlenitos felmosot ne ragja tudja mit lehet es mit nem.
2014. aug. 10. 15:53
 13/18 A kérdező kommentje:
termeszetesen tanitom ul megy neki juti falat nelkul es a marad is. hat azert a maradnal van hogy hozzam szalad mikor ez is sikerul hibak nelkul jon a tobbi gyakorlat is. a szeretettbol nincs hiany egyem is meg akkor a legjobb neki ha leulok es az olemben alszik el.ennivalo kutyus :) ha jot csinal szo szerint korbe ugralom akarhol vagyok. :)
2014. aug. 10. 16:01
 14/18 anonim ***** válasza:

Rakd olyan helyre a felmosót, ahol nem fér hozzá.

gondolom, ha 9-10 hónapos gyereked lenne, aki már mászkál pakol, de nem érti azt, hogy "nem szabad" előtte sem hagynád ott :)

A kutyus is még túl pici. te vagy a nagy, tied a felelősség.

2014. aug. 10. 17:10
 15/18 Imola Ágnes ***** válasza:
Minden kölyöknek értenie kell a NEM parancsot. Ez egy alap dolog, és neked kell elérni, hogy hallgasson is erre. Az ölben alvást több dolog miatt sem ajánlanám, főleg, hogy nehezen boldogultok vele, nem lenne jó dolog így szoktatni.
2014. aug. 11. 09:53
 16/18 anonim ***** válasza:
addig ütögesd a rottweilert míg egyszer jól megharap.
2014. aug. 21. 16:41
 17/18 anonim válasza:
a miénk is megesik hogy kicsit túlkapja, olyankor játékosan harapdál, cibálja a ruhánkat, ugrál, és néha kicsit eldurvul. én úgy tanítottam a nemre hogy valamit az orrához tartottam, és mikor nagyon érdeklődő lett, erélyesen rászóltam hogy nem, aztán pár másodperc múlva elfordult tőle és otthagyta, ekkor kapott jutalmat. igazából akár hagyd is lehet, és ezt többször eljátszottam vele különböző szituációkban: játék közben, sétánál, ha talál valamit, amit nem kéne megennie. ha nemre leül szépen és másra figyel, jutalmat kap. tökéletesen bevált. amikor séta közben húz, akkor szoktam finoman a lábammal meg pöckölni a fenekét, hogy azért ne fájjon neki, de ne akarjon többet előttem rohanni. mi ha erővel próbáljuk leállítani a kutyusunkat (5 hónapos) játéknak veszi, és amilyen durván én bántam vele, ugyan olyan erővel jön ő is nekem, és nem hogy abbahagyná, még inkább izgatott lesz. ha pedig olyan erővel fegyelmezed, hogy tényleg abbahagyja, az már fáj neki, nem szabad hogy féljen tőled, és ezért fogadjon szót. tényleg veszélyes lehet nagyobb korában.
2014. aug. 22. 17:33
 18/18 A kérdező kommentje:
hat epp hogy csak racsaptam neki tenyleg nem nagyott adtam. de koszi akkor en is kiprobalom amit irtal ha megegyszer ilyen esett lesz. mostanaban amiota kiirtam a kerdest nem forfult elo tobbszor.regebben a kajara is morgott mikor evett mert le leragadt a kaja es megkevertem neki mar nem csinalnja sot a a masik kutyamnak is odaadna ha engedmem. mondjuk tobbszor a hasznaltam azt a modszert hogy lenyomtam a foldre ossze vissza harapott volna mar inkabb 5 percig is nyugton fekszik. termeszetesen ne feljen a kutyam tolem az nem is kutya gazdi kapcsolat de azert minimalis szinten tartson nem ? o nagyon dominans szuka mae most. volt mar rotink szinten szuka o mar kevesbe volt az. ninden kutyus mas
2014. aug. 23. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!