Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » S. O. s van egy masfel eves...

S. O. s van egy masfel eves babam es egy 4 honapos szuka rotim a tobbi lent?

Figyelt kérdés
2014. aug. 27. 20:13
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
hat gondoltam hogy tiltani fogom hogy ne a gyerek karjaval jatszom csak erdekelt hogy miert csinalta mert o az elso nagyon dominans kutyam.
2014. aug. 27. 20:36
 12/29 anonim ***** válasza:
21%

6. Vagyok

Egyébként szerintem egy 4 hónapos kutyus nem jelent veszélyt egy gyerekre.és úgy tudom, hogy szereti a gyerekeket ez a fajta.úgyhogy az előbbi válaszom hülyeség volt.

2014. aug. 27. 20:37
 13/29 anonim ***** válasza:
80%

Egy 4 hónapos kutya is k. nagy veszélyt jelent egy 1,5 évesre. Játékból arcon harapja...

Régi, de igaz: vagy a gyerek, vagy a kutya legyen 3 éves, amikor jön a másik.

Na, mindegy most már.

Figyelj oda kutyádra, főleg, ha ilyen domináns.

Soha egy pillanatra ne hagyd őket egyedül!!!

2014. aug. 27. 20:42
 14/29 anonim ***** válasza:
36%

Előző vagyok

"miert lenne szerencsetlen ???? nem vertem meg erte."

Na, hát ezért nyugodtan megtéphetted volna.

Ez nem az ejnye-bejnye kategória volt.

(kisgyerekeim vannak, most van egy 5 hónapos iszonyú domináns amstaff kan is, tudom, miről beszélek)

2014. aug. 27. 20:47
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 14.

A kutyaneveles nem feltétlenül jár verssel.ha leszidod és utána nem törődsz vele az ugyanúgy hatásos sőt lelkileg ez egy kutyát sokkal jobban megvisel

2014. aug. 27. 20:51
 16/29 Hovarju ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem szeretet. Ha a kutya a gyerek minden lépését figyeli és mindig ott akar lenni, ahol ő van, uralkodni akar. Most még csak próbálkozik, de figyelj oda rá, könnyen lehet baj is a dologból.

Persze nagyon fiatal még a kölyök, és nem vagy elkésve semmiről, csak figyelj oda rá. A babát is meg lehet/kell tanítani arra, hogyan nyúljon/játsszon a kutyával.

Szerintem a suli kezdésig ha teheted, vihetnéd kutyaoviba. Ott hasonló korú kölykökkel játszhat és jól elfárad.

Szerintem figyelj oda mindkettőjükre és ne hagyd a babát felügyelet nélkül a kutyával.

Jó babázást és boldog kutyázást kívánok!

2014. aug. 27. 20:59
 17/29 anonim ***** válasza:

igen 15. ös. Kivéve mikor nem. Mikor nem egy csivaváról beszélünk, hanem egy rotiról. Vannak enyhébb tiltások. És vannak ilyen helyzetek ahol erősebben kell tiltani.

Fiatal a kutya és a gyerek is. Az előző válaszoló 100% igaz.

2014. aug. 27. 21:12
 18/29 anonim ***** válasza:
73%
Azért mert egy rotirol van szó megkell verni?!ugyanúgy gyerekbarat és azért mert a csivava kicsi akkor már nem kell megverni mert kicsi???
2014. aug. 27. 21:21
 19/29 A kérdező kommentje:
en a grabancat szoktam meghuzni es utana nem foglalkozok vele.nem szoktam verni.igen nekem abban nehezkes most hogy elso dominans kutyam hiaba volt rotim minden kutya mas. ismerosomnek egy ismerosenek van egy rotija hat a kutya mellet siman kirabolhattak volna a hazat ha ok nincsenek otthon.
2014. aug. 27. 21:24
 20/29 A kérdező kommentje:
igen en is erre az uralkodasra gondoltam de momdom olyan volt mikor bekapta a karjat hogy mintha azt jelezte volna hogy a gyerek az ove. fordult mar elo olyan esett is hogy inkabb ment a gyerektol el valamikor ilyen valamikor meg jazszanak ugy hogy a gyerek kacag rajta.edesek de igen odafigyelek ra es termeszetesen a gyereket is tanitom hogy hogy banjon a kutyaval es ezt forditva is.nagyon sokszor harapdalt a kutya minket is errol ugy tunik leszokott mar 1 hete nem csinalja. olyan 2 hete van nalunk
2014. aug. 27. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!