Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Border colliet szeretnék....

Border colliet szeretnék. Leirnátok mikre van szükségük?

Figyelt kérdés

sziasztok! Leirnátok róluk mikre van szükségük? :) van egy goldim és most egy bc-t is szeretnék,tudom sok mozgás kell nekik,de az jó ha otthon agilytizek vele? megvenném a cuccokat a Petnet.hu-ról :) itt a linkje: [link]

Köszönöm a válaszokat!

2014. aug. 27. 09:47
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek! igen,de nem nyavalygok,hisz van egy csodálatos goldim <3....a vizslákról én sem hallottam még semmit :)....de azok is gyönyörűek :)....talán majd jövőre iskola vége felé kapok hogy a nyári szünetben csak az új kiskutyával foglalkozhassak :)...és a goldinkkal is ugy volt mikor pici volt,nem akartuk hogy egész nap otthon egyedl legyen,ezért addig a mamámnál volt és a mamám játszott vele stb :)
2014. aug. 27. 11:46
 32/47 anonim ***** válasza:
100%
Ebből a szempontból tényleg jobb nyáron új kutyára "beruházni", mi is most nyáron fogadtunk be még egy kutyát, de már előre sajnálom, hogy jön a suliidő.. Főleg, hogy én még koleszos is vagyok. De van azért itthon aki foglalkozik vele, csak hát nem lesz rá annyi idő, mint eddig.
2014. aug. 27. 11:49
 33/47 A kérdező kommentje:
én meg általános iskolás :D de nekem sincs sok időm ilyenekre sajnos...:(
2014. aug. 27. 11:51
 34/47 A kérdező kommentje:
nekünk a mama tud segiteni,és azt mondta ha kell ő elmegy majd és meg is sétáltatja :) imádom,hogy ilyen de sajnos annyi egy ilyen kutyusnak sajnos nem elég :(..de azért rendes mami :D <3
2014. aug. 27. 11:52
 35/47 A kérdező kommentje:
de tényleg nem tudom mi legyen...szüleim megengednek mégegy kutyit ha már elköltöztünk,mert látják hogy a Suzy-val is mennyit foglalkozom,klikkerezek vele... :) neeeeeeem tuddooooooooommmmmm :(((((((((((((((((
2014. aug. 27. 11:56
 36/47 A kérdező kommentje:
valaki tippek?
2014. aug. 27. 12:18
 37/47 Akiteki ***** válasza:
Ha magad sem tudod, akkor ne akarj még egy kutyát. Örülj a mostaninak, szeresd és foglalkozz vele még többet. Abból sosem elég.
2014. aug. 27. 14:19
 38/47 A kérdező kommentje:
Akiteki nevű válaszoló: teljes mértékben igazad van
2014. aug. 27. 14:45
 39/47 anonim ***** válasza:
Engem is ez a fajta fogott meg :) szintén ált sulis vagyok, de már rengeteg dolgot tanultam a fajtáról, majd tavasszal lesz ilyenem :) szóval: agyilag is borzasztóan le kel fárasztani különben rombol. Persze nagyon jó az otthoni agility de az agyával is törődni kell. Itt egy videó ha a vidin lévő összes trükköt sikeresen megtudod tanítani neki akkor hidd el nem fog unatkozni ;) : https://www.youtube.com/watch?v=q8FfNQ_E0l0 minimum 1,5 órára vidd el FUTNI és sétálni 1-2 órára. Plussz az otthoni agility+ trükkök megtanítása. A neten keress rá hogy hogy is tanítsd meg a trükköket (sok hasznos tippet kapsz) és ugráltatni 1 éves kora alatt TILOS szóval ha elmúlt 1 éves csak és kizárólag akkor vegyél akadályokat és frizbizni is csak akkor tanítsd meg.
2014. aug. 30. 20:55
 40/47 anonim ***** válasza:
Nem elég. Várj még vele 1-2 évet. Amikor majd gimi 2. évét járod majd akkor nekem is most lett pedig nagyobb kutyás tapasztalattal rendelkezem mint a legtöbben akik itt válaszolnak
2014. aug. 31. 13:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!