Border colliet szeretnék. Leirnátok mikre van szükségük?
Figyelt kérdés
sziasztok! Leirnátok róluk mikre van szükségük? :) van egy goldim és most egy bc-t is szeretnék,tudom sok mozgás kell nekik,de az jó ha otthon agilytizek vele? megvenném a cuccokat a Petnet.hu-ról :) itt a linkje: [link]
Köszönöm a válaszokat!
2014. aug. 27. 09:47
11/47 A kérdező kommentje:
igen,szivem szerint bordert szeretnék,de a suli miatt nem lenne időm ilyen sokat foglalkozni,ezért nem akarom hogy rossz legyen neki :( pedig nagyon a szívemhez kötődött ez a fajta :(
2014. aug. 27. 10:07
12/47 anonim válasza:
Amúgy szerintem ez így jó lesz, de én ajánlom a 101 nagykutyát, én is sok mindent tanultam onnan!
13/47 A kérdező kommentje:
igen,épp az nézem,de nem tudom,nem szeretném hogy rossz legyen neki hogy a suli miatt nem tudok sokat foglalkozni vele
2014. aug. 27. 10:18
14/47 A kérdező kommentje:
meg az első válaszoló szerint nem lenne jó ha otthonra venném neki az agility-s cuccokat:...szerintetek?
2014. aug. 27. 10:20
15/47 anonim válasza:
Nincs azzal baj, ha veszel otthonra, sőt, szerintem azért jó is ha van. De ne csak otthon gyakorolj vele, szerintem az első válaszoló is ezt akarta csak mondani.
16/47 anonim válasza:
A border sok sok foglalkozási igényel. Ne akarjatok rosszat a kérdezőnek
Kérdező esetleg: német vizsla? Springer spániel?
17/47 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat aranyosak vagytok!! a német vizsla annyira nem jön be, inkább a weimari vizsla :)...uu a spániel nem a kedvencem :D..és a weimari vizsla szerintetek milyen lenne?
2014. aug. 27. 11:14
18/47 A kérdező kommentje:
https://www.youtube.com/watch?v=ig7QJLuU1z0 ebben a videóban a kutyus milyen fajta? :3 nagyon édes :)
2014. aug. 27. 11:16
20/47 A kérdező kommentje:
és ilyen szerintetek jó lenne nekem? :) biztosan jól kijönne a goldimmal is :) és nagyon tetszik :) szerintetek? kinek van ilyen kutyusa? :)
2014. aug. 27. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!