Yorkinak szabad-e lépcsőznie 3 emeletet?
úgy érzem elértem még egy olyan kérdést ahol látszik a tipikus panellakó(kérdező) és "falusi" gondolkodás módjai közti különbség. Már ez alapból, hogy a kutyához választok panelt mert nem bírom magamtól eltartani a 3-4 kilós yorkimat.
Megfogod, eltartod ha sáros. 3-4 kilót még gerinc sérvvel is lehet emelni.
Én egy nem tökéletes gazda vagyok. Aki ha mondjuk boltba megy, de nem tudja, mennyi ideig lesz el, akkor ledobja még a kutyáját, tehát nem mindig van "játszóruhában". Emellett finnyás kényes (? ...) nő is vagyok, aki tény év való, hogy "nem hal bele", ha a sáros kutyát magától eltartva kell felvigye. Meg is tenném, ha ebbe a helyzetbe lennék beleerőszakolva. Viszont, mint élelmes, minél jobb, optimális helyzeteket kereső ember, ha lehet akkor a saját, és a kutyám részére is a legjobb megoldást keresem. Elismerem azt, aki az enyémnél ötször akkora kutyát is levisz kézben gerincsérvvel, ne adja Isten, hogy ilyen bajom legyen... Elismerem azt is, akinek a menstruálás nem "betegség", de kövezzetek meg, én mocskosul szenvedek olyankor, elfogy simán egy doboz algoflex.
Na mindegy, kicsit elkanyarodtam. Szóval igen, muszájból kibír az ember sokmindent, mivel alkalmazkodik, meg összeszorítja a fogát. Viszont az ember, mint olyan, igyekszik minél jobb életkörülményeket teremteni, és én is inkább megkeresem az ilyet, mint hogy hősködjek majd a szomszédnak, hogy "én bezzeg félkézzel hordom a saras kutyát".
Na mindegy, köszönöm aki informatív volt, ezek szerint nem jó a gerincének a lépcsőzés, én is inkább erre hajlottam... Szerintem csak egy kicsit magasabb, mint egy lépcsőfok:))
ui. hogy-hogynem, megint megkaptam a "tipikus panellakó" jelzőt, grat az ilyennek. Tudjátok, pont ezek a megjegyzések erősítik ezt a két végletet. Miért nem hagyjátok "meghalni" az általánosítást? Hogy trollkodjak egy kicsit, megint nem a "tipikus panellakó" általánosít először, hanem a "falusi paraszt". Na mindegy, most már végem lesz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!