Szeretnék emeletet csinálni rongybol csináltam dde nem mászik fel segitetek?
15:24-es... Te bolond vagy? Kulturáltan nem lehet leírni? Elhiszem, hogy bosszant, én is néztem egyet a méreteken! De nem így kell lerendezni!
Kedves kérdező!
Szerintem ne az emeleten gondolkodj, hanem www.aprod.hu, keress rá ezekre: tengerimalac ketrec; nyúl ketrec; ketrec.
4-5 ezer ftért már vannak 70-100 centis ketrecek én is ott vettem. 40 centi borzasztó kevés, ráadásul így, hogy egyedül van depressziós is lesz, sőt mozogni se nagyon tud. Egy másik kérdezőnek is ajánlottam, hogyha privátot ír nekem, szívesen segítek. Ezt most is felajánlom! :) Ismerek olyat, akinek egy tengerimalaca van, de ő aztán mindent megad neki, elkényezteti, a család és a "mami" kedvence. Ugyanis ha ez a társas kis állat egyedül él, akkor még több törődés, odafigyelés kell neki, hogy ne érezze egyedül magát.Sok sikert, és ha szükséged van a ketrec keresés terén segítségre, csak írj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!