Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyák tényleg látják a...

A kutyák tényleg látják a szellemeket?

Figyelt kérdés
2010. jan. 16. 09:26
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
48%
vannak szellemek, és az állatok látják őket, ez bizonyított tény:)
2010. ápr. 26. 19:42
 22/26 anonim válasza:
58%
Az én kutyám is sokszor szokott vagy a padlásajtónál ugatni vagy csak simán a levegőbe nézni és úgy ugatni. Szerintem is látják a szellemeket, elvégre ahol lakom azon a telken nagyon régen temető volt. Én is szoktam zajokat hallani, amiket senki nem csinál meg különös foltokat amik ott vannak, de aztán meg hirtelen eltűnnek. De rendes ember alakban látni azokat.
2010. ápr. 29. 17:09
 23/26 anonim válasza:
58%

Egy hónapja halt meg az egyik kutyusunk. Négyen voltak, velünk élnek, laknak.

A kis keverékünk napok óta többször is felfelé néz, figyel, nézi az üres plafont, hegyezi a fülét, olyan, mintha nézne valakit. Kifelé menet, amikor kihívtam, visszanézett oda felfelé, mintha ott lenne valaki.

Mintha a szeretett német juhászunk lenne ott, akit ő is nagyon szeretettt. Soha ez előtt nem csinált ilyet. Nem értjük.

2010. máj. 25. 23:03
 24/26 anonim ***** válasza:
Szellemek vannak a kis gyerekek és állatok is látják őket. Régen egyszer én is láttam egy szellemet nem kamu nem beképzeltem
2011. dec. 11. 10:46
 25/26 anonim válasza:
17%
SZtem léteznek szellemek az én kutyám is csinál ilyeneket. Jah és szkeptikusok ti mi p*****t jottok ide az Ezotéria témakörbe vitatkozni?Ha nem hisztek benne attól még létezhet.
2011. dec. 11. 12:20
 26/26 Söndi válasza:
Szerintem igaz,az én kutyám tegnap este nézett a sötétbe és nyüszitett meg ugatott! Tuti látnak valamit amit mi nem!!
2013. ápr. 20. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!