A kutyák tényleg látják a szellemeket?
A kutyák nem fekete-fehérben látnak! Sokkal jobb az éjszakai, szürkületi látásuk, jobban érzékelik a mozgásokat és a színeket is látják csak másképp.
Egy korábbi kérdésnél valaki ezt már nagyon jól összefoglalta. Idézem:
"A szemben vannak pálcikák, amikkel a gyenge fényben látunk, viszont színeket nem érzékelünk velük, és vannak csapocskák, amik a színlátásért felelnek, de nem működnek rendesen gyenge fényben. (Ezért nem látunk színeket a sötében.) Csapocskából külön van rövid-, közép- és hosszúhullámra (színek) érzékeny változat. A kutyáknál is ez a helyzet, csak náluk a pálcikák vannak túlsúlyban a csapocskák rovására. Ezért látnak jobban éjszaka mint mi, viszont a színeket rosszabbul érzékelik, illetve másként, mert kevesebb csapocskájuk van és más arányban mint az embereknek."
Több millió dolog van az életben és csak azért hiszünk bennük, mert megmutatják nekünk tv-n keresztül. Pl. milyen lehetetlennek tűnik, hogy valaki csak úgy a bőrén keresztül elkezdjen vérezni úgy, hogy nem szakad fel sebre. Most van egy ilyen kislány. És nem tudják megállapítani mitől lehet. A szellemeket sem tudják úgymond "bemérni". Ez nem jeletni azt, hogy nincsenek.
Osztálytársamat amúgy 2 évig basztatta egy szellem. Én pedig kiskoromban láttam egyszer lelkeket. Tuti nem álom volt. Aki hülyének tart, az hülyének tart. Az ilyen embereket csak úgy hívom : "fejletlenek" :)
Erre a válaszom:igen!
Nem tudom, hogy mi az, de valamit látnak, amit mi emberek nem!
Egyszer volt olyan, hogy a szüleimmel néztük a Tv-t, a macska egyszer csak felült az ágyamból és elkezdett valamit nézni (szinte feszülten szuggerálta a másik szobában egy pontot!!!) és ezt csinálta kb. 15 percig, amíg oda nem mentünk ahhoz a ponthoz, s el nem hesegettük(persze nem volt ott még egy pók sem!) és abban a pillanatban oda futott ahhoz a ponthoz a sarokba, és elkezdett szimatolni és nézett körül, h hol van az a valami, amit látott!
Én is láttam kétszer (nem ugyan abban az időben) félálomban egy személyt ahogy megy a szobában (egy pillanat volt csak), de most is pntosan letudom írni, hogy nézett ki:
magas termet:190-210 cm
fehér hosszú ruha
vékony termet
emberszerű alak. Bár gyorsan elment, de láttam.
Valószínű hogy vannak szellemlények (ahogy vannak mikróbák és rádióhullámok is, mégsem látjuk őket), de valószínű, hogy az állatok látják ezeket is! Csak nekik ez már megszokott, mint ahogy nekünk egy elmenő autó.
Biztos h vannak szellem lények, angyalok v ilyesmik. Itt ne a halott nagynéninkre kell gondolni.
Sajnos lehet hülyének nézni, de amit mi nem látunk, nem biztos hogy nem létezik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!