PREY étrendről vélemények? Itt hogy vannak az arányok? És ki mennyire van megelégedve ezzel a módszerrel?
Azt tudom,hogy 80% hús,10% belsőség,és a maradék 10% az csontos hús vagy sima csont felvágva?
Mert ha csontos hús(pl farhát), akkor már nem sok a kutya napi hús adagja?
Mert én is észrevettem,hogy régebben amikor sok húst adtam,akkor elég kevés volt a széklete vagy nem is volt 1-2 napig,de gondolom azért mert sokat hasznosított.
Vagy itt a belsőség van a zöldség helyett,hogy abban is van vitamin?
Az egyéb belsőséget kell nagyon változatossá tenni neki (lép, vese stb.).
Egyébként én is adok az enyémnek zöldséget/gyümölcsöt, volt idő, amikor PREY szerint evett, de nem volt az igazi az emésztése. Az tény, h a kaki jóval kevesebb volt, mint BARF mellett, de olyan büdöseket pukizott, h na és egyfolytában kluttyogott a hasa. Kell neki a rost az emésztéshez.
Én vegyítettem a BARF és PREY arányokat, nálunk kb. úgy néz ki, h 65% hús, 20% csontos hús és 15% zöldség/gyümölcs aprítva/turmixolva. Belsőséget heti 1x kap.
Köszi szépen.
Igen én is fogok kevés zöldséget vagy rizst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!