PREY étrendről vélemények? Itt hogy vannak az arányok? És ki mennyire van megelégedve ezzel a módszerrel?
Azt tudom,hogy 80% hús,10% belsőség,és a maradék 10% az csontos hús vagy sima csont felvágva?
Mert ha csontos hús(pl farhát), akkor már nem sok a kutya napi hús adagja?
80% hús, 10% csont (értelemszerűen, ha csontos húst adsz, akkor megnézed kb. milyen arányban van benne csont és hús, ha mondjuk 50-50%, akkor úgy számolsz, h 10% csont és 10% hús van benne, azaz úgy fog kinézni, h 70% hús, 20% csontos hús..) illetve a máj 5% és az egyéb belsőség (tüdő, szív, zuza nem számít annak) szintén 5%.
Nekünk nem jött be, de egyedfüggő.
Hány kg lesz felnőtt korában?
Amúgy én biztos nem ennyivel indítanék, hanem kevesebbel. Később meg úgyis látni, h sok/kevés neki és akkor lehet emelni v csökkenteni az adagon.
Sok lenne neki szerintem.
Úgy van egyébként, ha a felnőttkori testsúlyának a negyedét eléri, akkor 5-6%, ha a felét, akkor 3-4%.
Én nem adnék neki 5%-nál többet.
Rendben,köszi.
Csak már megfigyeltem,hogy a majdnem fél kiló húst is 15-20 másodperc alatt megeszi,és úgy rohan ki,mintha még éhes lenne.
De akkor olyan 5-6-al fogok számolni.
Egèszsèges kutya mindig èhes :)
Nagyon fiatal mèg a koplaló naphoz, majd 1 èves kora után.. Addig max. 1 ètkezèst szabad kihagyni.
Ugye 3x kap mèg enni egy nap?
Tápot èn nem is adnèk.
El kellene döntened táp, vagy hús.Vagy megbízol az egyikben, vagy nem. De ne kevergesd.
Egészséges kutya mindig úgy néz ki, mintha éhen akarna halni. Ezt nagyon jól ki lehet használni motiválásnál a jutalomfalatokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!