Melyik kutyaiskolát ajánljátok Budapesten?
Szeptember közepén kapom meg a kiskutyám, de szeretnék időben informálódni. Én a VI. kerületben lakom, de nem tragédia, ha 1-1,5 órát utaznunk kell, fontos nekem, hogy jó csapatba kerüljünk, főleg, mert a későbbiekben sportolni szeretnék majd a kutyámmal.
Jelenleg a Cerberos-on gondolkodom nagyon (Kecskeméten hozzájuk jártam és naaaagyon szerettem), ill. a Dunakeszin lévő Kutyaverázson(időben mindkettő kb 1 óra tőlem).
Kicsit elveszett vagyok itt Budapesten, jól jönne tapasztalt helyi kutyások véleménye.
Szia!
Ha a Cerberossal már van tapasztalatod, akkor szerintem Budapesten is menj hozzájuk. Mondjuk személy szerint nekem ők annyira nem tetszenek, de hát ízlések és pofonok :)
Nagyon sokan szeretik például a Népszigeti kutyaiskolát, illetve az Alfáról is jókat hallottam. Talán érdemes lenne meglátogatni őket még csak kutya nélkül, mert tényleg a személyes ízléseden múlik, hogy milyen oktatókat és módszereket részesítessz előnyben. Illetve a kutyád fajtájától/személyiségétől is függhet. Főleg, ha érzékeny lelkületű kutyád lesz, akkor pl. én a Cerberost nem ajánlom. Vannak ismerőseim akiknek az érzékenyebb kutyáik ott csak még jobban megtörtek.
Húúú, köszönöm a 2 tippet. :)
Utána is nézek a két sulinak.
Az Alfát, aminek az oktatói szétszaladtak a Győző vezetésével előadott zseniális kutyát kerítésre felakasztós meghajtás után? Vagy népszigetet, ahol... áhh, hagyjuk :D kutyák megtörésében mindkét iskola élen jár - illetve az alfa már ugye nem, bár az oktatók továbbra is folytatják áldásos tevékenységüket más nevek alatt :)
Kérdező, nyugodtan menj a cerberosba :)
Köszönöm a válaszokat. :)
5. agilityzni biztos szeretnék vele, ha lesz rá kapacitás akkor kipróbálnám a frizbit és az obidiencet is. Majd kiderül, hogy mit élvezünk a legjobban, meg persze miben vagyunk sikeresek.
ezekre így együtt jelenleg csak a budapesti tükör sulikon van lehetőség a középfok elvégzése után.
kutyasuli.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!