Tudtok ajánlani jól bevált kutyaiskolát Budapest környékén?
Figyelt kérdés
2014. aug. 9. 15:38
1/7 anonim válasza:
Melyik környékén? Mert ilyenkor szokott az lenni, hogy pont a másik feléről sikerül ajánlani, mint amerre neked jó :)
2/7 A kérdező kommentje:
Nekem igazából tljesen mindegy. I. ker és környéke, az odaút ne legyen hosszabbb 1 óránál.
2014. aug. 9. 17:12
3/7 anonim válasza:
Azon a környékhez talán a Normafai Kutyasuli van a legközelebb.
4/7 anonim válasza:
Hát csak kérdés, hogy az jól beváltnak minősülhet-e. Részemről egy szót nem hallottam még róla.
5/7 anonim válasza:
te biztosan nem jól beváltnak neveznéd, mert a tükör sulik hálózatának a tagja. Nem a te érdekeltségi csoportod. :-)
6/7 anonim válasza:
Semmi bajom a tükörsulikkal, azon kívül, hogy nem egy kutyájuk kötött már ki nálam, amivel nem tudtak mit kezdeni :) A vidékiekkel meg pláne, ott szokott esze is lenni az oktatóknak. A pestiekről sok rosszat hallok-látok, de például az ideiglenesemet szívbaj nélkül küldeném tükörsuliba, pont az ő profiljukba illik. Szóval nincs utálkozás a részemről, a normafáról meg mint mondtam, egy szót se hallottam, szóval ki tudja, lehet, hogy ott pont intelligens, odafigyelő, normális oktatók vannak. Ezért kérdeztem, hogy jól bevált-e már bárkinek, vagy csak tükörsuli, tehát biztos jó (ami kb. annyira igaz csak, mint amennyire én mondhatnám, hogy tükörsuli, tehát biztos rossz).
7/7 anonim válasza:
Népszigeti kutyasuliba jártam a munkakutya vérvonalú,túl domináns,kissé kezelhetelen németjuhászommal.A K1-es vizsga letétele után mint egy kisangyal kezdett normalizálódni az állat.Nem csak az órai feladatra figyelnek,mindig adtak tanácsokat,amik be is váltak!És ha nincs dugó,gyorsan ott is vagy.Ők is jó rész tükörmódszeresek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!