Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » S. O. S segítség baj van, mit...

S. O. S segítség baj van, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Most értem haza és látom hogy a kutyám valagából kilóg egy 20 centis fonál. Észrevettem egy szét tépett rongydarabot a széken.Drága muter most mesélte el hogy a kutya elvitte a kocsi törlő rongyot.Marhán oda figyelt ráá..

A kutya be van pánikolva nem tudom kihúzni mert oda kap és nem is jön ki .Most mi a szart csináljak?

Lassan éjfél reggel megyek dolgozni.Adtam NEki két kanál étolajat hátra rájön a fosás és a következő adaggal kijön.

Vágjam le a már kint lévő 20 centis darabot?

A kutya meg se mozdul ül mint egy szobor ovatosan mozog mert nem esik le neki a cucc.

2014. aug. 21. 23:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem is milliószor csinálta ezt az ideiglenes rotim. Kedvencem volt, mikor zacskót nyelt le, azt kellett a seggéből kihúzni. Ha van elég, tekintélyed, kihúzod, én is számtalanszor megtettem, ha nincs ketten lefogjátok, szájkosár/ rongy a pofájára, és gyorsan kihúzod. Ennyi.

Egy tévedést pedig hadd oszlassak el: attól, hogy jártok kutyaiskolába, és a kutya megcsinál neked ilyen-olyan feladatokat még nem leszel a vezére. Az pont az ilyen helyzetekben dől el, mikor valami kellemetlen dolgot kell végrehajtani, de ő tűri, mert te, mint vezére azt akarod.

2014. aug. 22. 10:03
 12/12 A kérdező kommentje:

Nem ez az első kutyám.. A kutyasulit csak azért hoztam fel mert egy régebbi válaszoló olyan állítást tett amire ez ovlt a megfelelő kontra.

Hidd el ez a kutya meg van nevelve.A kutya meg nem feltétlen azért kap oda mert bántani akar ő csak így tudja jelezni ha valami fáj neki.. ez náluk reflex. Hidd el rendőr kutyákkal edzetünk együtt és tök érdekes modon azok is néha csináltak olyat amire te látatlanba azt mondanád hogy ez a kutya neveletlen..

Egyébként a probléma megoldódott kijött belőle..

Had oszlassak el egy tévhitet.... Nem undorodom a kutyámtól hogy nem "merek " odanyúlni... Egyszerüen láttam hogy fáj neki és nem is bírtam megmozdítani a benne lévő anyagot.. rángatni meg nem fogom... Örülnék neki ha a válaszolók nem csak az utolsó 1 kommentárokat olvasnák el

Meg nem csak a kérdést mert a lényeg ott van még a kérdés alatti leírásban.. Köszönöm a válaszokat. Ez kérem szépen nem provokálás akart lenni.De látom hogy a fele válaszadó végig se olvassa mire válaszol..

A roti nem egyszerű kutya akinek nincs nem tudja milyen a jelleme...

De mindjárt tuti ír egy valaki hogy neki rotija van és 100 % perfect háborúba is vethető engedelmes fegyelmezett kutyája van..

2014. aug. 22. 17:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!