S. O. S segítség baj van, mit csináljak?
Most értem haza és látom hogy a kutyám valagából kilóg egy 20 centis fonál. Észrevettem egy szét tépett rongydarabot a széken.Drága muter most mesélte el hogy a kutya elvitte a kocsi törlő rongyot.Marhán oda figyelt ráá..
A kutya be van pánikolva nem tudom kihúzni mert oda kap és nem is jön ki .Most mi a szart csináljak?
Lassan éjfél reggel megyek dolgozni.Adtam NEki két kanál étolajat hátra rájön a fosás és a következő adaggal kijön.
Vágjam le a már kint lévő 20 centis darabot?
A kutya meg se mozdul ül mint egy szobor ovatosan mozog mert nem esik le neki a cucc.
A kilógó darabot levágtam és elmostam most megbizonyosodtam róla tényleg a kocsi törlő rongya.
Nem tudom becsavarni a száját mert bepánikol lefogni se tudom.50 kg roti Ahogy oda nyúlok rám mordul.Egy darabot sikerült levágni remélem reggelre a többi is kijön.
Ha nem irány doki azt elkábítja vagy nem tudom .
Remélem nem tekeredik fel a beleiben
Adtam neki két kanál étolajat.Nem mertem túlzásokba esni.
Enyém kan.De ez lényegtelen.Ilyen a vére neki oda kap.
Tanult kutya iskolába jártunk vele nem neveletlen de lehet én is odakapnék ha valaki a seggemből kábeleket húzna ki.
Bízok a mázliban hogy kijön majd a többi is
Az állatorvosra is kapkod?
10 centis madzagért lenyugtatoznád a kutyád hogy kihúzzák a valagából?! Ne viccelj! :)))
Az étolaj xart se ér, vagy ricinus ahogy írták, vagy paraffin ami megkönnyíti a kicsúszást.
Nem étolaj, nem ricinus, -parafin!
De ha a parafint be tudod neki adni és nem harap meg, akár ki is húzhatod. Levágni hülyeség, mert az orvos is nehezebben tudja megfogni. Szerintem ha a fele kijött, kijön a többi is.
Egyébként annak a kutyának, amelyik odakap a gazdájának, annak kell adni még egy adagot. -Ezt természetesen nem gondoltam komolyan.
" Enyém kan.De ez lényegtelen.Ilyen a vére neki oda kap. "
Pont az ilyen eset miatt egyáltalán nem lényegtelen.
Egyszerűen nem nevelted meg a kutyádat, hogy szinte mindent elviseljen tőled.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!