Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutya és cica összeszoktatása...

Fenx kérdése:

Kutya és cica összeszoktatása lehetséges?

Figyelt kérdés
November végén lesz 1 éves a dalmatám és szeretnék mellé egy kis cicát de nem tudom, hogy össze lehetne e szoktatni őket. Mit javasoltok? Tapasztalatok?
2014. aug. 19. 22:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Kutyát és macskát teljesen összeszoktatni csak úgy lehet, ha mind a két állat kölyök!!!! De nekem a kutyám 4 éves, és tavaly is meg idén is hoztam mellé kiscicát, csak mindkettő elpusztult, de nagyon jó barátságba lettek, nem bántották egymást, stb.A macska szinte kutyának képzelte magát, olyan volt mintha két kutyánk lenne.Az egyik rejtélyesen megdöglött, a másikat elütötték autóval.Most régebbről van 3 nagymacskánk, abból van két nőstény és egy kandúr, de abból az egyik nőstény a kandúrral alkot egy párt és van 3 kiscicája.
2014. aug. 20. 09:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Én úgy tapasztaltam, hogy nagyobb kutya mellé könnyebb kismacskát hozni. A kutyádnak már meg tudod magyarázni, hogy a macskát nem bántjuk, a macsek meg "összenő" a kutyával és megszokja.
2014. aug. 20. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!