Lehetséges, hogy a kandúr 2 éves cicám még "csajozik" ilyenkor?
Előző héten eltűnt 2 napra, majd vasárnap hazajött, be is engedtük,aztán megint csak kedden jelent meg, délután, akkor sokáig velem volt,majd megint eltűnt,csütörtök reggel pedig elő jött megint, evett, aztán egyből ment is a dolgára, most pedig megint sehol napok óta :( kedden nem nagyon evett cicakaját sem, inkább egy pici tejet ivott.
Általában hozzánk jár sok macska, mert van amikor meghagyja kint a kajáját, meg kutyánk nincsen.
Szerintetek mennyi az esélye,hogy még ilyenkor csavarog?Vagy valaki elédesgette? Ennivalója mindig van elég és elég finom falatokat adunk neki mindig.
Nagyon hiányzik már :(
Ivartalanítva nincs, de nagyon gondolkoztam pedig rajta még nyáron is.
Eddig azért nem volt, mert a bátyám nagyon ellenezte, nagyon sajnálja stb..De én úgy gondolom,hogy ezzel jót is teszek, főleg miatta.
Itthon is szalmában szokott aludni nálunk,szóval jó helye van.A kaja csalogatás meg nem tudom mennyire jó irány..mindig finom falatokat kap..konzerv,táp..nagyon szereti..igaz ha már a konzervet keverjük kenyérrel nem nagyon eszi,elég válogatós lett.
Remélem hazajön mihamarabb :( mondtam is itthon,hogy ha előjön ki ne engedjék.. :D mert legutóbb nagyon sietős volt neki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!