Vemhes lesz ha csak egyszer ragadnak össze?
Hagyd ezeket a××× válasz adókat. Elég ha egyszer ragadnak össze de ha mihamarabb elviszed állatorvoshoz és kivizsgáltatod annál hamarabb fogod tudni hogy vemhes e? Sok sikert kívánok neked a kiskutyák egészségéhez és nagy alomhoz.
Ja és üzenem a többi válaszadónak hogy lehetne normális választ írni az az ő dolga hogy mikor pároztatja a kutyáját meg amúgy lehetne vele kedvesebben is foglalkozni nem kell tutira hülyeségeket mondani róla!!!!!
Az ilyen válaszadók pedig inkább nem is regisztráltak volna!!!!!!!!!!!!!!!!
,,kérdésre választ kell írni!''
NEM KELL senkinek választ írni ha nem akar!!!
Valószínű szok mindenki tudja a választ, mint ahogy én is, de NEM fogok válaszolni, mert ilyen provokáló kamu kérdéssel nem foglalkozok!!! Inkább menj ,, játszani'' !!! XD
Köszönöm szépen 14-es!:)) 15-ös: Ha nem akarsz a kérdésre válaszolni akkor ne írj ide te agyon iskolázott!!! Remélem érthető voltam!!
---------LEZÁROM---------
15 vagyok.
Akkor ezt minek írtad okos tojás:
,,a kérdésre választ kell írni!!''
Erre már nem tudsz válaszolni igaz e !! Meddig jutottál az általános iskába? Saját szavaidat hazudtolod meg! Innen is látszik hogy túl nagy a fantáziád, nincs is kutyád! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!