Hogyan vegyem rá anyukámat egy kiskutyára? Sajnos egyszer már elszúrtam. Többi lent.
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék egy kölyök husky-t, már 12 éves korom óta. Van egy nagy kutyusunk, ő mellé hozzánk keveredett egy kutyus. Anyukám beleegyezett a megtartásába, csak sajnos sokat nem foglalkoztam vele, így elkerült. Nagyon rossz volt, és egy életre megtanultam a leckét, de félek, hogy anyu ebbe már nem menne bele, és elutasítja (jogosan). Hogy vehetném rá/győzhetném meg róla, hogy tanultam az esetből, és, hogy kész vagyok rá? 17/L2014. júl. 19. 15:59
1/17 sippara válasza:
Most mondtad, hogy van egy kutyátok. Nosza, tessék elvinni sétálni, tanítgatni, szocializálni.
2/17 anonim válasza:
A husky nem erre az éghajlatra való.
3/17 A kérdező kommentje:
Igen, a másik kutyussal eleget foglalkozok már, de ettől sajnos még nem engedi meg. :(
2014. júl. 19. 16:14
4/17 anonim válasza:
Husky tényleg nem ide való.
Amúgy, ha látja, hogy foglalkozol a mostanival akkor próbáld megbeszélni vele. Ha kell akkor mond, hogy neki egyáltalán nem kell vele foglalkoznia, te intézel mindent.
Kutya,étel, játékok kifizetése,oktatásra jársz vele, fizeted.
Ha ezekre nincs meg a lehetőséged akkor inkább várj amég lesz állásod, vagy vállalj diákmunkát a suli mellett.
5/17 anonim válasza:
Nagyon helyes, hogy nem engedi meg a másik kutyát, ilyen embernek ne is legyen egy se. Még azt is sajnálom, amelyik most nálatok van... De ha már ott van, akkor vele foglalkozz legalább, ne egy másikat akarj...
6/17 anonim válasza:
Ne haragudj, de én sem engedném. Gyereknek amúgy sem engednék huskyt, a szépségük ellenére nem könnyű kutyák. Szerintem várj, amíg felnősz, saját kereseted lesz, aztán megveheted álmaid kutyáját. Ha problémás, még el is járhatsz vele kutyasuliba, és nem anyukád zsebét kell terhelned.
7/17 anonim válasza:
Addig is pl. eljárhatnál kutyasuliba megfigyelőnek, hogy tanulhass a kutyákról vagy menhelyre kutyát sétáltatni. Így is kutyázhatsz.
8/17 anonim válasza:
Ha már van egy nagyobb kutya,én sem támogatnám egy husky beszerzését.Nemsokára tovább tanulsz vagy dolgozni fogsz,nem lesz rá időd.
9/17 anonim válasza:
Sehogy.Inkább szeresd duplán a mostani kutyátokat, hidd el, megérdemli.
10/17 A kérdező kommentje:
5-ös válaszolónak üzenem, hogy semmit nem tud rólam, sem a kutyáról...én inkább téged sajnállak.
A többi válaszolónak köszönöm, meg az indoklást is.
2014. júl. 19. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!