Ez a cikk igaz, vagy csak egy kutyabolond találta ki?
2014. aug. 18. 22:28
11/17 anonim válasza:
kgabi, ha ismernéd a cicákat, tudnád, hogy semmire se mész náluk azzal, ha megütöd őket. leginkább félni fog tőled.
rászólni kell, erőteljes NEM, nem szabad, de nem megütni.
12/17 KGabi0000 válasza:
Tudom,hogy megütni fölösleges.10 éve vannak cicáink,eléggé ismerem őket,de nálunk még a NEM sem használ.Inkább nem engedjük be,de amúgy kinti cicák.Aranyosak,bújósak,de az egyik nagyon nagyképű,a másikban is van nagyképűség,de kevesebb,a harmadik pedig teljesen felnéz ránk.Ezért mondtam,hogy vannak kivételek.
13/17 A kérdező kommentje:
olvastam egy másik cikket, hogy ők még nem felejtették el, hogy a régi időkben Istenítettük őket. Ezért nem kell csodálkozni...
2014. aug. 19. 06:32
14/17 anonim válasza:
"még nem felejtették el, hogy a régi időkben Istenítettük őket"
:)))
Remélem, ezt csak poénból írtad. Nem felejtették el...
15/17 A kérdező kommentje:
nem, nem tényleg volt valahol egy ilyen.
2014. aug. 19. 07:33
16/17 anonim válasza:
Egy kutya sosincs útban. Heh, hát persze. az én kutyám mindig, ismétlem, MINDIG útban van, direkt olyan helyre fekszik, hogy ne tudjunk tőle elférni, az előtérben, az ajtóba fekszik, hogy mindenképp át kelljen rajta lépkedni, és nem jutna eszébe arrébb menni. Ha rászólunk, akkor kegyeskedik. Ez valami rítus nála, hogy mindenképp foglalkozzunk vele. Meg asszem, ú így vesz részt dolgokban. Kertben gyomlálgatok, kapálgatok, akkor is a lábamhoz fekszik, söprögetek, a seprű alá(!!) képes feküdni.
17/17 anonim válasza:
A cica mindig útban levéséhez annyit, hogy néha meg sem találom a lakásban...nyugit akar, elbújik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!