Erről a cikkről mi a véleményetek? Cikk és a többi lent.
Pont erről volt szó egy héttel ezelőtt itt. Akkor is csak pislogtam, hogy néhányan egyértelműnek tartották, hogy a kutya megy, ha a gyerek jön.
Én el nem ajándékoznám a kutyámat.
Amúgy meg az "okos tudósok" megállapították megint, hogy a kutya nem mérgező a gyerekre nézve...
Persze, bőven lehetne találni okos tudósok által írt cikkeket arra is, hogy milyen veszélyesek a háziállatok a gyerekre.
Nem szeretem a tudósokat. Egy állít valamit, aztán jön a másik annak az ellenkezőjével. Az emberek meg szájtátva olvassák, mert tudományos , akkor az tuti.
Utolsó: igen, ezt zseniálisan leírtad.
Elég butácskának kell lenni ahhoz, hogy valaki úgy gondolja, jön a gyerek, megy a kutya. Meg lehet oldani rendesen, arról nem is beszélve, hogy a gyerek fejlődése szempontjából is jó, ha kutyával nő fel. Megtanul bánni az állatokkal, hogy nem szabad húzni fülét-farkát és erőszakosan szeretni (már ha a szülő normális...) Aki ilyenkor kidobja a kutyáját, az nem igazi kutyabarát, előtte is feleslegesen tartott, és utána is úgy fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!