Attól, mert foglalkozom a kutyámmal normálisan, kutyabolond vagyok akiknek csak a kutyák számítanak?
Van egy kutyám akit rendszeresen sétáltatok(panelban lakunk így a napi 3x-4x séta elengedhetetlen!) itthon szánok időt a szellemi lefárasztásra is. Erre a nem kutyás osztálytársaim állandóan azzal nyaggatnak,hogy többet ér a kutyám,meg utálom az embereket,meg biztos uncsi lehet a kutyával foglalkozni egésznap,meg csak egy állat,hogy lehet ennyit foglalkozni vele stb..
hát némelyik kis k.rva osztálytársamnál tuti okosabb a kutyám:D
én szeretek sétáltatni élvezem a kutyámmal töltött időt!
sok barátom átvágott,"elhagyott" csak mert külön suliba mentünk..a kutyám mindig mellettem van..abban igazuk van ,hogy a kutyákat többre becsülöm mint némely embert!
Ettől függetlenül járok emberi társaságokban és nem csak a kutyákról tudok beszélgetni!:)
Nekem a kutyás életforma nagyon bejön!
Mások meg nem látják,hogy egy kutya gazdi kapcsolat mennyire más mint az emberek közötti kapcsolat..
Nem is szoktam ezekre mit reagálni,mert tudom,hogy csak üres szavak lennének..persze a műköröm a legfontosabb az életükben sok hülye k.rva :@
Akinek még nem volt kutyája, vagy más állata nem értheti meg.
Te mindent jól csinálsz mert felelősséget vállaltál a kutyádért és mindent ami szinte kötelező megadsz neki.
Nem kell ilyenekkel foglalkozni. Legyél büszke arra, hogy te ilyen vagy és ne érdekeljen a sok tuskó osztálytársad. Mindenki másban látja a szépet és a jót. Két egyforma ember nincsen ezt sajnos el kell fogadnod, nem tehetsz ellene semmit.
Sokan sosem fognak olyan éretten gondolkozni, hogy megértsenek egy kutya, gazdi kapcsolatot.
azért mondják,mert tapasztalatlanok,és nem tudják h 1 kutyus milyen jó barát is tud lenni.ne foglalkozz velük.ha meg nagyon idegesít h kutyabolondnak titulálnak,akkor csak olyan embernek mesélj ilyesmiket,aki hozzád hasonló állattartó.
ha megengedsz 1 személyes kérdést:milyen fajta? én is nagy kutyabolond vagyok :)
bichon :)
neked milyen fajtád van?
Először is ne hülye qrvázd le őket azért, mert mások mint te.
Másodszor ne foglalkozz olyanok véleményével, akik eleve nem szeretik a kutyákat. Te szereted őket, és nyilván a hozzád közel álló osztálytársak, barátok nem mondanak ilyet. Ennyi a lényeg.
Az életben mindig lesznek olyanok, akik másképp gondolkoznak, mint Te. Látszik, hogy még nagyon fiatal vagy :)
28/L, egy yorkshire gazdi
jó oké..csak néha idegesítenek az ilyenek..hogy azzal foglalkoznak,hogy én mivel töltöm a szabad időmet..én sem szoktam beszólni,hogy nincs jobb dolgod a műkörmön és a szolizáson kivül..
én konfliktus kerülő ember vagyok nem szoktam vitázzni,mert nem értenék meg a dolgokat..
köszi a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!