Mi történt a kutyám bőrével?
Voltam állatorvosnál is,aki adott valamit,amit vízzel higítva kell a kutya bőrére rápermetezni.
Segített is,de pár hét elteltével újra ilyen lett a kutya bőre.Mitől lehet ez?Táplálkozási gondok is lehetnek a háttérben?
Bár a kutya elég idős,egy 12 éves Cocker Spánielről van szó.A szeme is gennyezik,naponta többször kell törölni,és szemcseppet használni
Előre is köszönöm!
Igen,le is van nagyon gyengülve amúgy...
Köszönöm a segítségeteket! :)
Korpás neki? Nem fürdettétek esetleg túl gyakran, vagy nem maradt nyirkos a bőre?
Nekem ugyan fiatal kutyám van, de mikor elhoztam a sintértelepről, akkor neki is nagyon durván nézett ki a bőre, mindenhol dugig volt korpával, hámlott... Gondolom slaggal mosták őket azt száradtak amennyire száradtak a hidegben...
Na mindegy, nekem ez jutott eszembe de lehet tényleg allergia is. Persze, táplálkozási gondok nagyon is lehetnek a háttérben!!! A hiperszuper tápokba is egyébként mindenféle vackot beleraknak. Ha gondolod főzz neki külön kaját. Főtt rizs, főtt csirkehús, kevés zöldséggel (pl. reszelt répa) és adhatsz neki mellé Calo-pet pasztát, ebben rengeteg vitamin és plusz kalória van, legyengült kutyának meg alapból nagyon jót fog tenni!
Bőrére meg ott, ahol ilyen csúnya, tehetsz ezüst kolloid oldatot. Patikában lehet kapni, ez egy természetes antibiotikum, nálunk olyan helyeken is bevált, ahol a gyógyszer (fülcsepp pl.) hatástalan volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!