Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek mi értelme úgy...

Szerintetek mi értelme úgy kutyát tartani, hogy ne családtagként szeressük?

Figyelt kérdés

Sok helyen a kutya csak úgy "van". Nekünk 3 kutyánk van, és körbe vannak rajongva, ők a mindeneim.

Ma már azt se lehet mondani, hogy kifejezetten házőrzésre tart valaki kutyát, mert annyi módon be tudna jutni egy betörő, hogy nem okozna gondot neki egy kutya "elintézése".

Barátnőméknél is a kutya úgy került a házhoz, hogy menhelyről hozták el, tökre szerették, barátnőm sokat beszélt róla, hogy milyen cuki stb. Aztán most meg hónapogik lent van a Balatonon a kutya a nagymamával, a családnak nem is hiányzik. Sétálni is alig viszik amúgy.

Annyira nem értem. Eleve nem értem, hogy nem lehet imádni egy kutyát, ha már van a családnak, de ha nem is szeretik annyira, akkor minek kellett? :/

2014. aug. 16. 15:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Milyen emberek vagytok ti??? Nekem családtag a kutyám, imádom, és kérdező nagyon tetszik, hogy igy tiszteled az állatokat, sztem is sokkalta feljebb vannak, a baridnak nemvaló kutya jobban járna a kutya és ö is ha oda adná mondjuk a nagymamájának vagy másnak, minek neki ha hónapokig nem foglalkozik vele? Viszont jól tette, hogy kihozta a menhelyről.
2014. aug. 16. 22:41
 12/12 sippara ***** válasza:
100%

"Persze ha te magadat le viszed , be sorolod az állat szintjére az a te dolgod."

Be fogsz szarni. Ugyanolyan állat vagy, mint a többi. Csak más faj.

2014. aug. 16. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!