Segisetek! Tegnap elött megellet a spánielünk és csak 2 kölyök született élve a 4-ből. De abból az egyik nemakar szoni . Mit tudok ilyenkor csinálni?
Hívtatok állatorvost? Ezt Ő tudja elmondani. Gondolom cumiztatni kéne, de csak az orvos tudná ezt pontosan elmondani, hogy mivel, hogyan.
Mindenképp hívnék.
nehogymár ezt tedd "Szegénykém azthiszem kénytelen leszek elengedni"
hacolj érte az utolsó másodpercért az orvosotok meg felelőtlen gyorsan ugroj a kocsiba freesnapf mesterséges etetés ami után megetetted hívd ki a dokit ha nem jön ki akkor másikat hol laktok talán tudok segíteni doki ügyben
Megint én.
Hol Laktok? Az az orvos nagyon bamba.
Nekem régebben ezt mondta:
Fecskendővel próbáljatok langyos kecsketejet a szájába fecskendezni, kb: 3-4 óránként kell etetni, etetés után nedves vattával törölgetni a a fenekét, és pisilőjét, hogy érezze, "az anyukája" tisztítja. Ha az anyja sem fogadja el, be kell vinni.
Utolsó vagyok!
válaszd le az anyától, és csinálj neki egy meleg helyet egy kis dobozban, valami meleg holmival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!