Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Engem kevésbé szeret, vagy ez...

Engem kevésbé szeret, vagy ez csak falkavezérség?

Figyelt kérdés
Én foglalkozok legtöbbet a kölyökkutyánkkal, én tanítom, etetem, vagyok vele a legtöbbet. Mikor kimegyek hozzá csak akkor kezd el örülni mikor köszöntöm, és nem olyan hevesen örül nekem mint például anyumnak, őt ha meglátja egyből farokcsóválás és majd megeszi. Pedig ő alig foglalkozik vele, néha játszik vele meg simogatja. Miért van ez, hogy nekem "alig" örül? Nagyon keményen veszem vele a falkavezérséget, lehet az a baj?

2014. aug. 14. 11:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem az a baj,hogy nem falkavezérként viselkedsz,hanem alárendeled magad.Nem kell mindig a kutya örömét keresned.De ez változni fog,mert ahogy múlik az újdonság ereje,egyre kevesebbet foglalkozol vele és a kutyának kell majd tepernie a figyelmedért,nem pedig fordítva.
2014. aug. 14. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!