Milyen kutyát javasolnátok kertes házba kisgyermek mellé?
Pincsis gazdi vagyok: tudom én csak viccből mondtam hogy vegyél azt :D
Amúgy ki tudsz jönni annyiból. Mivel kint fog élni a kutya ha szukát veszel mindenképp ivartalanítás! Nem kell még több keverék kutya. Ha kan akkor nem kell és még fedezni is tudsz vele és akkor szép kis bernáthegyik lesznek. :) Én azt javaslom.
1806os vagyok
szuka : mert nyugodtabb (főleg ha ivartalanítják)
nincs az mint a kannál a terület jelzés meg h falkavezér akar lenni
és még egy nagyon jó fajtát szeretnék ajánlani ez a bobtail más néven óangol juhászkutya :
Az óangol juhászkutya értelmes, őszinte fajta, amely derűlátó egyszerűséggel tekint az életre. Készséges, engedelmes és szelíd, s igen figyelemre méltó alkalmazkodókészségről tehet tanúbizonyságot. Fiatalabb korban olykor kissé szilaj természetű, sőt ez később is előfordulhat. Kedves, gyengéd állat, nagyon szeret a gazdája és a családja társaságában lenni. Bár ha veszélyt érez, hangos ugatással jelez, összességében nem tekinthető igazán éber kutyának. Általában barátságos, békés természetű kutya. Jól kijön más háziállatokkal, a többi kutyával és a gyerekekkel is. A látogatókat barátságosan üdvözli.Eredetileg terelő- és juhászkutyaként volt ismert, de mára az óangol juhászkutya, ismertebb nevén bobtail elsősorban kedvelt háziállat.
Zömök, erős testalkata, csoszogó, medvés járása miatt kitűnik a tömegből. Az óangol juhászkutya kedves, odaadó, visszafogott természete a gyerekek megbízható társává teszi.
Könnyen kezelhető, remek jelzőkutya és nagyon védelmezi a kisgyerekeket. Szereti otthonát, átlagos mennyiségű ételre és mozgásra van szüksége. Jól kijön más kutyákkal, de elsősorban az emberi társaságot kedveli.
Sűrű, két rétegű szőrzete rendszeres és gondos ápolást igényel, különös figyelmet kell fordítani füleire.
Átlagos magassága 56-66 centiméter, a kanok súlya 45 kilogramm, a szukáké 32 kilogramm.
csak a szőrét rendszeresen kell ápolni mondjuk a bernáthegyinek is majd írd meg melyik kutyafajtát választottad
1806os vagyok még mindig :D
az etetés egy kiváló / közepes minőségű táphoz
csirkefarhát csülök csont stb ... lehet adni kivéve szárnyas (csirke , kacsa) csontot mert az kiszúrhatja a gyomrát meg rizst tésztát , répát is keverhetsz a kajájába a répától kiegyensúlyozottabb lesz az emésztése a rizs nagyon j meg a tészta is és a tészta nem is olyan drága
1806os vagyok :D
bocsi h sokat írok de mindig valami eszembe jut
[link] ezeket a műsorokat nézd meg sztem mert rengeteget lehet belőle tanulni
Jó döntés :)
nekünk is azvan:)
csak sajnos mosthalt meg mindkettő:((L) :(:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!