Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát javasolnátok...

Milyen kutyát javasolnátok kertes házba kisgyermek mellé?

Figyelt kérdés
Úgy néz ki, hogy a nyáron kertes házba költözünk a férjemmel és a 2 éves kisfiammal. Olyan kutyafajtát keresünk, ami gyermekszerető, nyugodt. Kinti kutya lesz alapvetően, de természetesen télen ha hideg lesz, akkor a házba is beengedném. Közepes vagy nagytestű kutyára gondoltam, ami azért némi elrettentő erővel is bír a betörők ellen. :-) Milyen fajtát javasolnátok?
2010. jan. 13. 17:56
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linket, meg fogom nézni! Többen írtátok a kutyasulit. Ez hogy működik?
2010. jan. 13. 18:15
 12/38 anonim ***** válasza:
75%
A labrador átlagosan 15_20 évig szintén. A kamasz korát kb. 1 évesen kezdi kinőni, de ez minden kutyánál hasonló... :)
2010. jan. 13. 18:16
 13/38 anonim ***** válasza:
67%

18.06os vok néhány hasznos link a magyar vizsla mellett döntesz :

[link]

[link]

Várható élettartama: 12-14 év

[link]

[link]

[link]

[link]

remélem segítettem és örülök ha e fajta mellett döntesz mert magyar és nagyon jó kutya nekünk egy ismerősünknek van magyar vizslája és nagyon aranyos mindent tud szinte pacsi , ül , fekszik , kúszik , ugat , csend , befelé , kifelé , keresd , hol a kulcsom ,, papucsot hozd ide, hozd ide a játékodat , ki az , gyere ide , szégyeld magad (ilyen kor a mancsát a szemére teszi írtó aranyos

2010. jan. 13. 18:20
 14/38 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a fajták átlagosan 15 évig élnek.

(linkeljetek már be nekem 20 éves magyarvizsi és labi képeket)

De minden fajtának megvan a maga betegsége. Ha jó kennelből egészségügyi szűrésekkel rendelkező szülőktől veszel kiskutyát, akkor várható ez az élettartam egészségben.

A kutyasuli úgy működik, hogy megkeresed a helyi sulit vagy sulikat és már a kutya érkezése előtt is kilátogathattok, nézelődhettek, beszélgethettek az oktatókkal, kutyásokkal.

A többit majd helyben elmondják.

2010. jan. 13. 18:22
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

18.06os vagyok

az előzőnek igaza van ahogy én is mondtam a magyar vizsla és a labrador átlag életkora kb 10-15 év

amelyik kutya megéli a KÖZEL húsz évet az a törpe uszkár (kb 18 átlag életkor)

ja és amikor a kutyafajtákat soroltam akkor az óriás uszira gondoltam

2010. jan. 13. 18:27
 16/38 anonim ***** válasza:

Szamojéd:

Nagyon-nagyon szereiti a gyerekeket, de nem biztos, hogy betörő ellen használható.

Bordói dog:

Sosem bántja a gyerekeket, tűri, hogy cibálják. Ő csupa izom, családját védelmezi. Nagyon jó tulajdonságú kutya,

ha elgondolkoztat, akkor érdemes beleolvasnod ,, a Kutya˝ magazin januári számába-> a fajta szakértője oldalokon keresztül ír róla (főként remek tulajdonságokat).

Jó kutyázást :-)

2010. jan. 13. 18:38
 17/38 anonim ***** válasza:
szerintem beagle.nekünk is az van és IMÁDJA a gyerekeket.ha felnő is örök gyerek marad ez a kutyus.egy gyerek számára igazi társ.=)
2010. jan. 13. 19:02
 18/38 anonim ***** válasza:
48%
Szia!Attól is függ,hogy mekkorák a gyerekek!!!!!!!!!Ha kicsik(5 év alattiak)akkor én biztos,hogy spánielt vennék,ha nagyobbak akkor csakis bull terriert!
2010. jan. 13. 19:05
 19/38 anonim ***** válasza:
Előző vagyok,most látom 2 éves a kicsi!Akkor spániel!Vagy pumi!De a magyar vizsla is nagyon jó választás!
2010. jan. 13. 19:07
 20/38 anonim ***** válasza:
A nagytestű kutyák ha 15 évet élnek már matuzsálemnek számítanak! 12-14 év az átlag amikor elpusztulnak.
2010. jan. 13. 19:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!