Ivartalanítás?! (Bővebben lent)
Sziasztok!
Elég erősen gondolkozom az ivartalanításon. Csak valahogy bennem van a félelem mi lesz utána megváltozik-e vagy nem? Utána már azért csaknem lesz lány vagy nem tudom de ezen őrlődöm :s Meg az ivartalanítással megelőzhető több betegség meg probléma.. Már beszéltem erről állatorvossal is meg minden.. Szerintetek? Megéri? Azaz biztos megéri csak értitek :) Utána meg ha esetleg szeretnék kiskutyákat nem lehet (nem mintha szeretnék tudom így is sok kutyus vár gazdira a menhelyeken)de akkor is!! :c Szóval tudnátok valami érvet felhozni ,esetleg a viselkedése megváltozott-e?
ugyanolyan hülye most mint a műtét előtt :) nem lett se lustább, se nyugodtabb se semmi :)
gondolj bele, és ha mondjuk 10 évesen emlődaganata lenne? mert egyáltalán nincs kizárva ez a lehetőség, de egy kb 1 órás műtéttel most megelőzheted ezt az egészet :) Picikkel meg mint írtad tele vannak a menhelyek :)
Már hogyne lenne lány? Egyik ismerősöm is ilyen hülyeséggel jött, amikor kérdeztem, hogy fiú vagy lány cicája van-e, azt mondta egyik sem... mondom az hogy lehet? Hermafrodita, vagy mi? Lány volt, de ivartalanítva lett... jaj... nem attól a két kis petefészektől meg a méhétől lesz kan vagy nőstény egy állat, ahogy az ember sem kizárólag a heréi vagy petefészkei miatt lesz férfi vagy nő...
Ne aggódj, attól még szukák maradnak, csak nem fognak tüzelni, nem fogják meghülyíteni a környék összes kankutyáját, ők maguk sem fognak meghülyülni, nem hoznak a világra további felesleges kiskutyákat, minden egyes vemhességgel és kölyökkel megrövidítve a saját életüket is, és nem kapnak el sokféle betegséget. Hallgass az eszedre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!