Két, egy alomból származó kan kutyát lehet-e tartani együtt, vagy egymásnak fognak később esni?
Kaukázusi-kuvasz keverékekről van szó, most 3 hónaposak, egyelőre béke van, és később mindenképp ivartalanítva lesznek.
De azt hallottam, h ivartalanítva se tarthatók együtt, mert később mindenképp egymásnak fognak menni, illetve állandó lesz a marakodás. Nem tudom ebben mi az igazság, mert ha lehetne, szívesen megtartanám mindkettőt.
Ha lehet, tapasztalati, és nem elméleti válaszokat szeretnék. (Nem kezdő kutyatartó vagyok, de eddig csak szukáim voltak és azok sem juhászok. Nagy terület áll rendelkezésükre, szabadon vannak.) Előre is kösz!
#1:
Két külön kennelt? Ez mért lenne praktikusabb, mint az egy?
És ha már kettő: ezek lehetnek egymás mellett (akár egy nagyobb kennel téz részre választva, külön bejárattal) vagy akkor egész külön helyre?
#2:
Itt lenne feladat, nem hobbiból kellenek. Állatok vannak, nagy terület, kinn a városszélen.
Nagyon kösz! Ezzel most sokat segítettél nekem! Ez most hirtelen sok mindent tisztázott.
Köszönet mégegyszer minden hozzászólónak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!