Honnan szerezzek Border Collie-t?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Régi vágyam egy BC, de eddig nem éreztem magam elég felkészültnek ehhez a fajtához. 5 éve kutyázok rendszeresen, állatmentőknél vagyok önkéntes, sok fajtával vannak tapasztalataim. Jelenleg is van nálam egy elég makacs kutyus, de tudok vele bánni (nem verem agyba-főbe, ne tessék félreérteni). Jövő nyáron szeretnék egy kiskutyát. Sportolni szeretnék vele hobbi szinten, versenyre nem vinném. Néztem kenneleket, de nem szeretnék 200ezer forintért venni egy kutyát azért, hogy aztán ne vigyem versenyre.
Szóval Borderesek ti mit ajánlanátok? :)
2014. aug. 10. 16:54
22/22 A kérdező kommentje:
Akinek van Bordere, és lenne kedve segíteni, tapasztalatokat megosztani velem, az írjon már rám legyen szíves! Nagyon meg szeretném gondolni (lesz is rá időm), mert nem szeretném, hogy rossz legyen a kutyusnak. :)
2014. aug. 11. 01:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!