Honnan szerezzek Border Collie-t?
Sziasztok! Régi vágyam egy BC, de eddig nem éreztem magam elég felkészültnek ehhez a fajtához. 5 éve kutyázok rendszeresen, állatmentőknél vagyok önkéntes, sok fajtával vannak tapasztalataim. Jelenleg is van nálam egy elég makacs kutyus, de tudok vele bánni (nem verem agyba-főbe, ne tessék félreérteni). Jövő nyáron szeretnék egy kiskutyát. Sportolni szeretnék vele hobbi szinten, versenyre nem vinném. Néztem kenneleket, de nem szeretnék 200ezer forintért venni egy kutyát azért, hogy aztán ne vigyem versenyre.
Szóval Borderesek ti mit ajánlanátok? :)
8/11/12 - igen, van borderem. kennelt viszont nem fogok ajánlani neked, több okból se, sajnálom :( azért ne itt kérdezősködj, mert ha ajánlani is fog valaki, nagyon különböző dolgokat ajánlanak, mindenki a saját kedvencét. az meg nem feltétlenül az, amire neked szükséged van.
sportra szeretnél kutyát, de én nem ajánlok munkavonalút, neked nem arra van szükséged. vannak még szerencsére olyan kennelek, ahol olyan show-borderek vagy kever vonalú kutyák vannak, akikkel lehet még sportolni, de talán nem akkora nagy kihívás őket tartani, mint egy munkavonalút, akihez azért tapasztaltabb gazda kell (hobby sportra nem is fognak neked ilyet adni illetve az áruk is húzósabb néha).
alapvetően a két kennel, amit kinéztél, szerintem megfelelne neked, csak nem pont ők :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!