Nektek melyik kutyafajták jönnek be?
Figyelt kérdés
Nekem ezek:
palotapincsi: [link]
bernáthegyi: [link]
chow chow: [link]
Linkek is jöhetnek! ;)
2014. aug. 10. 14:08
1/13 anonim válasza:
2/13 anonim válasza:
Dobermann
Magyar vizsla
Rottweiler
Springer spániel
Magyar/Orosz agár
Ír farkaskutya
Orosz-fekete terrier
kb. ennyi.
3/13 anonim válasza:
Agarak (mindegyik)
Német dogok
Amstaffok
Vizslák
4/13 anonim válasza:
Bullmasztiff
Cane corso
Amstaff
Ír farkas
Dog
5/13 anonim válasza:
6/13 anonim válasza:
számomra a német juhászkutya a világ legjobb fajtája. Szeretem az összes kutya fajtát de ez a favorit. Nincsen még , de szeretnék egy jó tenyészetből. Hihetetlen értelmes kutyák a pofijukról sugárzik az értelem és kitűnő sokoldalú munka kutyák. Csak sajnos sok a beltenyészet sokan mivel elég kelendő sokan szaporítják össze vissza. És sajnos a tenyésztők is elrontják a túlzót szögletezéssel mivel fene tudja miért erre van igény kiállításokon. De még elvétve lehet kapni tökéletes rajzos németjucit :D
7/13 anonim válasza:
Nagy svájci pásztorkutya
Labrador
Beagle
Szamojéd
Pointer
Rottweiler
Németjuhász
Berni pásztor
8/13 anonim válasza:
nekem mind de a sajtomat szeretem a legjobban az Amerikai staffordshire terrier meg Yorkshire terrier de mondom mind szép de uszkár máltai selyem kutya spicc pekingi palota kutya csivava mopsz stb...
9/13 anonim válasza:
ohh bocsi *sajátomat akkartam irni csak rossz a bilentyűm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!