Milyen kutyafajták jönnek ki legjobban a macskákkal?
szia!
Nekem volt már egyszerre kutyám és macskám. A spániel (kan) már 2-3 éves volt, amikor megszületett a macsek (nálunk).
A macska szüleivel nem volt különösebb kapcsolata a kutyámnak, de Gasztonnal (a macska)híresen jóban voltak. Egymás sebeit is tisztogatták, főleg a kutya a macskának. (mindketten fiúk voltak), sokszor napoztak összebújva, jó volt rájuk nézni. De igazából nem vagyok benne biztos, hogy minden spániel minden macskával összeszoktatható. Sőt, abban sem, hogy ha Gaszton nem lett volna annyira barátságos, és a kutyám sem lett volna annyira családi kutyának nevelve, akkor bármilyen kapcsolat is kialakulhatott volna köztük.
Szóval ezzel azt szerettem volna kifejezni, hogy szerintem egyénfüggő, vérmérsékletfüggő. Függ az aktuális macskától, a kutyától, az első találkozástól, hogy ne féltegesse a gazdi egyiket sem a másiktól.
Amúgy a családi(nak nevelt) kutyákat mondom én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!